MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çağrı yanıt buldu: İnciraltı planları için kritik görüşme!
Güncel
11 Temmuz 2024 Perşembe 08:47

Çağrı yanıt buldu: İnciraltı planları için kritik görüşme!

İzmir’in kökleşmiş sorunlarından İnciraltı Planları ile tartışmalar sürerken İNGEDER Başkanı Tayfun Karabulut ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Cemil Tugay’ın 12 Temmuz Cuma günü saat 08.30’da bir araya gelerek çözüm noktasında istişare bulunacak.

GERÇEKİZMİR - İzmir’in kökleşmiş sorunlarından İnciraltı ve Bahçelerarası'nın planlanması ile önemli bir gelişme yaşandı.

KARABULUT İSYAN ETMİŞTİ!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut’un İzmir Büyükşehir Belediyesi Cemil Tugay’a yaptığı randevu çağrısı karşılık buldu.

İnciraltı Gelişim Derneği (İNGEDER) Başkanı Tayfun Karabulut ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay 12 Temmuz Cuma günü saat 08.30’da bir araya gelecek.

İNGEDER’den yapılan açıklamada konuyla ilgili olarak şu ifadeler kullanıldı:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Cemil Tugay'ın bayramdan sonra bizlerle görüşeceğini açıklamasına rağmen, aradan geçen 23 güne rağmen randevu oluşturulmadığını, geri dönüşün de olmadığını bir sitem şeklinde dün paylaşmıştık.

Bu paylaşımımızın ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Özel Kalem'den aranarak; gecikmeden dolayı özür dilenmiş ve 12 Temmuz Cuma günü saat 08.30’a  randevu verilmiştir.

Duyarlılık ve hassasiyet gösteren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Özel Kalem yetkililerine çok teşekkür ediyoruz.

İnanıyoruz ki, Başkanımızla yapacağımız görüşme, 40 yılı aşkın süredir beklediğimiz İnciraltı planlarının tamamlanmasına katkı koyacaktır.

Bu görüşmenin hem biz toprak sahipleri, hem de İzmir olarak önemli kazanımlar getireceğine inancımız tamdır.

Bizler samimiyiz. Başkanımızdan da samimiyet göreceğimizden şüphemiz yoktur.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 H.A
 11 Temmuz 2024 Perşembe 10:39
Insallah bizim için yani Bahçelerarası Inciraltı toprak sahiplerı olarak hakkımızda hayırlı bir görüşme olur.İzmir Büyük Şehir Belediye Baskanı Cemil Tugay Beyde bizi sonuna kadar destekler.Artık kimse önümüze taş koymasın.Bir an evvel samiyetle bu durum çözülsün .İnanıyoruz güvenmek istiyoruz .Inciralti Izmir icin büyük kazanç.
 Çiğdem Nalcı
 11 Temmuz 2024 Perşembe 10:11
Yılmadan mücadele sonunda güzellikle son bulmuş. Herşey izmir'in ve izmirlinin istediği gibi umarım ilerler. Çok tanıdığım oldu Bahçelerarasından çok kıymetli insanlar ve neredeyse ismet inönü bile oraları ziyaret etmiş. Çok izmirli dostlar var oralarda. umarım gönüllerindeki gibi bir an evvel çözülür.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir