MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çalkaya açıkladı: CHP Balçova'da aday ne zaman belli olacak?
Politika
1 Aralık 2017 Cuma 12:51

Çalkaya açıkladı: CHP Balçova'da aday ne zaman belli olacak?

CHP İzmir’de aday fotoğrafının netleşmediği ilçelerden biri Balçova… Mevcut ilçe başkanı Eryılmaz, devam etmeme yönünde mesajlar verirken, Belediye Başkanı Çalkaya, “Şu an ilçe kongresini düşünmüyorum. Benim bir felsefem var. Siyaset yaptığım arkadaşları kongreden bir gün önce toplarım, ‘Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz’ diye sorarım. Kim olacaksa yola çıkar gideriz” dedi.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de olağan kongre takvimi işliyor. Şuana kadar Urla, Konak ve Karaburun ilçe kongreleri yapıldı.

CHP’de aday fotoğrafının netleşmediği ilçelerin başında Balçova geliyor.

2012’den bu yana ilçe başkanlığı koltuğunda oturan Aygül Eryılmaz, ‘değişim’ mesajları vermiş ve aday olmayı düşünmediğini ifade etmişti.

10 Aralık'taki kongrede Eryılmaz’a yönelik ‘devam et’ baskısı sürerken, ilçede herhangi bir adaylık çalışması da yok.

Belediye-Örgüt uyumunun en iyi yaşandığı ilçelerin başında gelen Balçova'da süreçteki tavrı belirleyici olacak Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’dan önemli açıklamalar geldi.

KONGREYİ DÜŞÜNMÜYORUM
“İlçe kongresini düşünmüyorum” diyen Çalkaya, adayın kongre gecesi yapılacak toplantıyla belli olacağını söyledi.

Çalkaya şu ifadeleri kullandı: Benim bir felsefem var. Siyaset yaptığım arkadaşları kongreden bir gün önce toplarım. ‘Arkadaşları ne düşünüyorsunuz’ diye sorarım. Kim olacaksa yola çıkar gideriz. İlçe başkan adayı son gece belli olur. İlçe başkanımızın da benzer mesajları var. Son gün belli olacak diye. Çok önceden birbirimizi kırmanın, çok önceden yarışmanın doğru olmadığını düşünüyoruz. Ülkenin bugünkü gidişatı göz önünde alındığında günler öncesinden parti içi yarış kırgınlıklar doğru değil. Türkiye nereye gidiyor. Belki de biz varız başka da yok. Yanlışlarımızla bile biz varız. Biz olmasak ayakta duracak halimiz olmaz. O nedenle biz olmaya devam etmeliyiz... 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kenan Atçalı-Balçova
 1 Aralık 2017 Cuma 15:15
Yazık ki ne yazık.bir belediye başkanı ilçe başkanı belirliyorsa hemde kongre gecesi tüm ilçede onun çıkaracağı adayı bekliyorsa ADALET bunun neresinde.yazık ki ne yazık
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir