MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Camia Karşıyaka için tek yürek: Can suyu kampanyası!
Spor
6 Kasım 2017 Pazartesi 14:14

Camia Karşıyaka için tek yürek: Can suyu kampanyası!

Daha önce taraftar grupları tarafından başlatılan destek arayışları, Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka Spor Kulübü Varlık Kurulu, Karşıyaka Sanayici ve İşadamları Derneği, 1912 Derneği ve Karşıyaka esnafı tarafından KSK’ye Can Suyu Kampanyası’na dönüştü. Öte yandan AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli de destek sürecini anlatarak Başkan Akpınar'la KSK Divan Kurulu'na katılacaklarını açıkladı.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün içinden geçtiği zor süreç, Karşıyaka camiasını da ayağa kaldırdı. Daha önce taraftar grupları tarafından başlatılan destek arayışları, Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka Spor Kulübü Varlık Kurulu, Karşıyaka Sanayici ve İşadamları Derneği, 1912 Derneği ve Karşıyaka esnafı tarafından KSK’ye Can Suyu Kampanyası’na dönüştü.

DESTEKLER VARLIK KURULU’NDA TOPLANACAK
Kampanya kapsamında ilk olarak Sakıpağa Dönerevi Karşıyaka Şubesi, yarınki (Salı) tüm hasılatını kulübe bağışlayacak. Karşıyaka Belediyesi ise 9 Kasım Perşembe günü, Kent Balık Restoran’ın o günkü tüm gelirini bağışlayarak kampanyaya katılacak. Toplanacak olan para, Karşıyaka Spor Kulübü Varlık Kurulu kontrolünde açılacak hesapta toplanacak ve kulübe aktarılacak. Yapılacak olan tanıtım ve duyurular ile Karşıyaka’daki tüm sivil toplum kuruluşlarının ve esnafın da kampanyaya katılım göstermesi hedeflenecek.  

“KAMPANYAYA DESTEK VERİN” ÇAĞRISI
Projenin hayata geçebilmesi için Karşıyaka Spor Kulübü Varlık Kurulu Üyeleri Tayfun Yelkenbiçer, Şeracettin Sakıpağa, Mithat Salepçioğlu ile Sanayici Sebahattin Sakıpağa, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı ve 1912 Derneği Başkanı Ekber Göçer, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı ziyaret etti. Toplantıda, Karşıyaka Spor Kulübü’ne destek vermek isteyen tüm esnafın, kişi ve kurumların kampanyaya katılması çağrısında bulunuldu.

“ELEŞTİRİ DEĞİL, DESTEK ZAMANI”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “105 yıllık çınarımız son dönemde sıkıntılı BİR süreç yaşıyor. Karşıyakalılar olarak kulübümüzün zor anında bir araya gelip destek olmaya çalışıyoruz. Karşıyaka taraftar gruplarının kendi aralarında oluşturmuş olduğu kampanya çok takdir edilecek bir başlangıç. Eğer Karşıyakamızı seviyorsak ve daha iyi noktalara gelmesini istiyorsak birbirimizi eleştirerek değil, destek olarak bu sorunun üstesinden gelmeliyiz. Mali disiplinin sağlanamadığı hiçbir kurum başarıya ulaşamaz. Yanlış transferlerin borçlarını ödemek bize kaldı. Artık herkes elini taşın altına koymalı. Karşıyaka’daki esnaflar, gelirlerinin bir bölümünü Karşıyaka Spor Kulübü’ne destek olarak vermelidir. Beraber yol yürüyerek bu sorununun üstesinden gelmemiz gerekiyor. Biz de Karşıyaka Belediyesi olarak Kent Balık Restoran’ın Perşembe günkü hasılatını kulübümüze bağışlayacağız” dedi.

KAMPANYA YARIN BAŞLIYOR!
Şeracettin Sakıpağa ise “Karşıyakamızın bu sıkıntılı günlerinde başlayan kampanyayı etkin hale getirmek adına Çarşı’daki Dönerevi’nde yarınki hasılatın tamamının KSK’ye Can Suyu Kampanyası’na ayıracağız. Diğer esnaf arkadaşlarımız ve ulusal ve uluslar arası mağazaları olan arkadaşlarımızı da bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Amacımız hepimizin çok sevdiği Karşıyaka’yı bu sıkıntılı günlerden daha iyi günlere taşımaktır. Başkanımızın bu konuda gösterdiği yakın ilgi bize cesaret verdi. Biz kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah iyi günler yakında gelecektir” diye konuştu.



SÜREKLİ: BURADA DURACAK MIYIZ? HAYIR! 
Karşıyaka’daki dayanışma harekatıyla ilgili bir bilgilendirme de geride kalan hafta Belediye Başkanı Akpınar’la bizzat görüşen AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’den geldi. Twitter’dan seri mesajlarla bilgilendirme yapan AK Parti İzmir Millletvekili Sürekli Başkan Akpınar ile birlikte Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu’nu ziyaret edeceklerini ve desteğin süreceğini bildirdi.

İşte Sürekli’nin açıklaması:
Geçtiğimiz haftalarda hatırlayacağınız üzere Taraftarımızın çağrısıyla bir yardım kampanyası başlatılmıştı. Şahsım da hem yaşadığım semt, hem de geçmiş dönem yöneticisi olmam hasebiyle TBMM’de camiamızın tarihini içeren bir konuşma yapmıştım.
Bu konuşmada tarihimize değindiğim gibi güncel sorunları ifade etmiş, çözüm bulmak adına temaslarda bulunacağımı söylemiştim.
Konuşma sonrasında hemen İzmir’e gelip Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'ı ziyaret etmiştim.
Bu görüşme neticesinde Karşıyaka Bld. Bşk. Hüseyin Mutlu Akpınar  ile birlikte 13 Kasım’da divan kurulumuzu ziyaret etme kararı aldık.
Bu yola çıkarken taraftarımızn yaktığı meşaleyi güçlendirmek en büyük arzumuzdu ve şüphesiz tüm Karşıyaka’nın desteğine ihtiyacımız vardı.
Bu meşaleye yarınki tüm hasılatını Kaf-Kaf’a bağışlayarak güç katan Sakıpağa Döner Evi’ne teşekkür ediyoruz.
Yine Perşembe günü Hüseyin Mutlu Akpınar'ın talimatıyla Kent Balık Restorant’ın tüm hasılatını camiamıza bağışlaması beni ayrıca sevindirdi.
Burada duracak mıyız? Tabiki de HAYIR! Divan kurulu ile görüşmemizin akabinde temaslarımız ve çalışmalarımız devam edecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir