MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Can dostlar ‘Patifest’te yeni yuvalarına kavuşacak
Yerel Yönetimler
3 Ekim 2024 Perşembe 12:59

Can dostlar ‘Patifest’te yeni yuvalarına kavuşacak

Karşıyaka Belediyesi, bu hafta sonu hayvanseverleri ‘Patifest’te buluşturacak. Taypark’ta gerçekleşecek festivalde, hem sahipsiz hayvanlara yeni yuvalar bulunacak hem de birbirinden renkli etkinliklerle keyif dolu bir gün yaşanacak. Başkan Yıldız Ünsal “Hayatı paylaştığımız can dostlarımıza sahip çıkmak için herkesi 5 Ekim’de Taypark’a bekliyoruz” dedi.

Can dostların yaşam şartlarını iyileştirmek ve hayvan haklarına dair farkındalık yaratmak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, “Dünya Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla anlamlı bir buluşmaya imza atacak. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Patifest, bu kez çok sayıda köpek ve kediyi sahiplendirme hedefiyle, 5 Ekim Cumartesi günü Taypark’ta gerçekleştirilecek. Tüm İzmirlilerin katılımına açık olan festival, her yaştan hayvanseverlere can dostlar ile birlikte keyifli bir gün yaşatacak.

RENKLİ ETKİNLİKLER, EĞLENCELİ SAATLER

Saat 14.00’da başlayacak Karşıyaka Patifest kapsamında, sahiplendirme standı kurularak hayvanseverler ile sıcak yuva arayan can dostlar bir araya getirilecek. Stantta, sözleşmeli olarak ücretsiz sahiplendirme işlemleri yapılacak. Vatandaşların kendi köpekleriyle de katılabileceği festivalde eğlenceli yarışmalar düzenlenecek, sürpriz hediyeler dağıtılacak. Canlı müzik dinletisi ve çocuklar için yüz boyama gibi, her yaştan konuklara yönelik renkli etkinlikler gerçekleştirilecek. Ziyaretçiler, danışma standında da veteriner hekimlerden merak ettikleri konular hakkında bilgi alabilecek. Ayrıca, Karşıyaka Patifest’in sponsoru Reflex Plus, konuklara kedi ve köpek mamaları hediye edecek.

“HAYVAN SEVGİSİNİ BİRLİKTE BÜYÜTELİM”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Ülkemizde hayvan hakları adına büyük sıkıntıların yaşandığı bu süreçte, can dostlarımıza sahip çıkmak ve yüreklerimizdeki hayvan sevgisini daha da büyütmek için bir araya geliyoruz. Hayatı paylaştığımız sokak hayvanlarını hak ettikleri gibi sevgi dolu yuvalara kavuştururken, dostlarımızla birlikte olup keyifli saatler geçireceğiz. Dayanışmamıza, sevgimize ve eğlencemize ortak olmak isteyen tüm hayvan dostlarını, 5 Ekim’de Taypark’a bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir