MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Canlı yayın istifa getirdi: AK Partili Ayvalı görevinden ayrıldı!
Politika
11 Haziran 2020 Perşembe 17:03

Canlı yayın istifa getirdi: AK Partili Ayvalı görevinden ayrıldı!

Geçmişte AK Parti'den İzmir Milletvekili Adayı gösterilen, Gençlik Kolları MYK Eski Üyesi Emre Cemil Ayvalı Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

GERÇEKİZMİR- Geçmişte AK Parti'den İzmir Milletvekili Adayı gösterilen, Gençlik Kolları MYK Eski Üyesi Emre Cemil Ayvalı  son 2 yıldır sürdürdüğü AK Parti Genel Merkez’inde Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden, CNN Türk kanalında Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında yaptığı açıklamaların ardından istifa etti.

Ayvalı, Twitter’dan yaptığı açıklamada sözlerinin farklı noktalara çekilmeye çalışıldığını belirterek, partisinin zarar görmemesi için görevinden ayrıldığını belirtti.

Ayvalı’nın yaptığı açıklama şöyle;

“Dün akşam CNNTÜRK’te geçmişte siyaset üzerinde vesayet oluşturmak isteyen darbeci Kemalist anlayış ve FETÖ’nün güç mücadelesine ilişkin sözlerim farklı noktalara çekilmiş ve benim üzerimden partime zarar vermek isteyenler topluca bir dezenformasyon oluşturmuşlardır. Partim ve davam benim için son derece değerlidir. Partimin zarar görmemesi adına iki yıldır onurla yürüttüğüm Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılıyorum.”

Ayvalı, programda  FETÖ’nün siyasi ayağına yönelik tartışma sırasında, “FETÖ’yle AK Parti kol kola girdiyse şayet, bunu da farklı darbecileri tasfiye etmek için”  ifadelerini kullanmıştı.

Ayvalı'nın istifası sonrası, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Eyüp Kadir İnan,  sosyal medya hesabından mesaj yayınladı. İnan, " Çok üzüldüm. Terör yardakçısı CHP her türlü ahlaksız, küfürbaz, terör iş birlikçisi mensuplarına sahip çıkarken... bizim tabanımızdan, İlçe Gençlik Kollarımızdan başlayarak yetişen davamızın öz evlatlarının bu pozisyona gelmesi doğru değil." ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir