MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çelebi'den 'dava adamıyım' resti, Özkan'dan sert 'rüzgar gülü' yanıtı!
Politika
7 Mayıs 2023 Pazar 10:45

Çelebi'den 'dava adamıyım' resti, Özkan'dan sert 'rüzgar gülü' yanıtı!

CHP İzmir Milletvekili Özkan ile AK Parti İzmir Milletvekili Çelebi sosyal medyada karşı karşıya geldi. "Zalimin sofrasına gidiyorsun" çıkışıyla başlayan tartışmada Çelebi'nin "Ben dava adamıyım, sana meydan okuyorum" çıkışına yanıt veren Özkan'dan "Dava dediği sarayda olmak. Adamlık da krala soytarılık. Kralın olmazsa yoksun değil mi? Seni rüzgar gülü seni. Utanma. Zalimin sofrasında gerine gerine otur" yanıtı geldi.

GERÇEKİZMİR - Türkiye tarihi seçim yolunda son haftaya girerken, siyaset arenasında atışmalar ve tartışmalar da tam gaz devam ediyor. 

Son olarak gündeme İzmir'den yeniden aday olan CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile 2018 yılında altıoklu rozetle girdiği parlamentoya bu kez AK Parti'den talip olan Mehmet Ali Çelebi arasında yaşanan tartışma damga vurdu. 

"BEN DAVA ADAMIYIM, SANA MEYDAN OKUYORUM"
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Özkan'ın "Şimdi buradan kalkıp Mehmet Ali Çelebi gibi İzmir’deki milletvekili adayı, halkın sofrasından kalkıp zalimin sofrasına gidiyorsanız o zaman siz halka hesap verirsiniz çok açık. Bu listede yer alan insanlar bugün gelmediler ki. Onlar dün zalimin sofrasından kalktılar mazlumun yanına geldiler, politik mücadelelerini sürdürüyorlar. Mehmet Ali Çelebi 4. sıradan seçilecek, İzmir’de Hacer Foggo 8. sıradan seçilemeyecek öyle mi?" ifadeleriyle yaptığı çıkışa AK Parti İzmir Adayı Çelebi'den, "Tuncay Özkan sana meydan okuyorum! Ben dava adamıyım. Devletimizin ve milletimizin geleceğini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetiminde görüyorum. Kendi kaderimi Cumhurbaşkanımızın kaderi ile birleştiriyorum. Cumhurbaşkanımız seçilmezse ben seçilsem de milletvekilliği yapmayacağım ve istifa edeceğim. Nefer olarak mücadele edeceğim. Sen Sn.Kılıçdaroğlu seçilmezse vekillik koltuğumdan vazgeçerim diyebilir misin? Kim dava kim koltuk adamı görelim!" yanıtı geldi. 

Çelebi, Özkan'ın "Yüzde 54'le kazanacağız" açıklamasına ithafen de aynı mesajı bir kez daha bu kez, "Yüzde 54 ile kesin kazanacağız diyorsun Tuncay Özkan cevabını bekliyorum!" çıkışıyla paylaştı. 

"SENİ RÜZGAR GÜLÜ SENİ"
CHP'li Özkan ise bu çıkışa verdiği yanıtta, "Dava dediği sarayda olmak. Adamlık da krala soytarılık. Kralın olmazsa yoksun değil mi? Seni rüzgar gülü seni. Utanma. Zalimin sofrasında gerine gerine otur. Çünkü İzmir seni halkın sofrasına oturtmayacak. Bizim yolumuz da yoldaşlığımız da belli. Eksiği tamamlarız aşk ile. Tek kalsak da Atatürk’ün sancağını indirmeyiz yere..." ifadelerini kullandı 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir