MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cem Küçük soruşturması: 3 kişi hakkında yakalama kararı
Güncel
25 Ağustos 2026 Salı 15:28

Cem Küçük soruşturması: 3 kişi hakkında yakalama kararı

Cem Küçük soruşturması kapsamında; İsmail Çanak, Serdar Özyurt ve Ahsen Melek Kocatürk hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Cem Küçük, 'şantaj' ve 'yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçlamalarından tutuklanmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Cem Küçük soruşturması kapsamında; İsmail Çanak, Serdar Özyurt ve Ahsen Melek Kocatürk hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Tutuklu bulunan Cem Duman’ın ise, soruşturma kapsamında şüpheli sıfatıyla ifadesi alınacak.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında 'halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' ve 'şantaj' suçlamalarıyla 30 Temmuz'da gözaltına alınan Cem Küçük, 31 Temmuz tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderilmişti..

Başsavcılık kaynakları soruşturmanın, Küçük'ün "bazı iş insanlarından maddi menfaat karşılığında sosyal medya paylaşımları yaptığı"na ilişkin gelen şikâyetler üzerine başlatıldığını duyurmuştu.

Öte yandan Cem Küçük’ün, İBB soruşturması sürecinde medyada yer alan bir kısım beyanat ve açıklamalarının da dosya kapsamında incelendiği aktarılmıştı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir