MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cemal Enginyurt ve Tunç Soyer bir arada!
Güncel
24 Ağustos 2024 Cumartesi 13:37

Cemal Enginyurt ve Tunç Soyer bir arada!

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Seferihisar’da bir araya geldi.

GERÇEKİZMİR - Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Seferihisar’da bir araya geldi.

Eşi Neptün Soyer ile Enginyurt’u ağırlayan Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’nın görüşmesine Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş da katıldı.

Kamuoyunda yaptığı sert çıkışlarla gündem olan Enginyurt sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: İzmir Seferihisar’da kıymetli eşim Hatice hanım ve Demokrat Parti İzmir il başkanımız Sn Ozan Demirbaş ile birlikte İzmir Büyükşehir belediyemizin önceki dönem belediye başkanı Sn Tunç SOYER beyefendi ve kıymetli eşi Neptün SOYER hanımefendinin misafiriyiz. Nezaketleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İzmirli
 24 Ağustos 2024 Cumartesi 13:55
Kılıçdaroğlu tekrar tunç Soyer heval savaş Şenol Aslanoğlu ile izmiri dizayn edecekse daha çok yenilgi alır. Kurultayda bunlar yüzünden seçimi kaybettiğini ne çabuk unuttu. 5 yılda bu lar yüzünden izmir şehrinin içler acısı durumu ortada. Chp de Bu isimlerle yana yana gelmeyecek binlerce isim varken Bu hatadan dönmek lazım..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir