MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cengiz Bozkurt: Ahmet’le gerçekten öpüştük
Magazin
7 Mart 2018 Çarşamba 08:40

Cengiz Bozkurt: Ahmet’le gerçekten öpüştük

‘Ailecek Şaşkınız’ filminin İstanbul’dan sonraki ilk galası filmin çekildiği Bursa’da gerçekleştirildi. Galada konuşan filmin oyuncularından Cengiz Bozkurt, "Ahmet’le gerçekten öpüştük" ifadelerini kullandı.

Film için meydanı dolduran sinemaseverlere seslenen Murat Cemcir, “Ne güzel bir kalabalık , bana ‘AVM çok kalabalık dediler ama en son kendi memleketim Tokat’ta bu kalabalığı görmüştüm. Çok güzel tepkiler alıyoruz, ilk günden itibaren salonları doldurduğunuz için teşekkürler. Yağmura rağmen filmimize gittiğiniz teşekkürler. Fİlmi burada çektiğimiz için ilk Bursa’ya geldik” dedi.

Ahmet Kural, “Çok mutluyuz, Bursa bize uğurlu geldi” sözleriyle mutluğunu paylaşırken “Bursa’da çok rahat bir çalışma ortamı yaşadık. Harika bir yer. İnsanı da öyle keza. Çok yardımcı oldu bize esnaf olsun, halk olsun. Çok güzel bir film çıktı. Çok da beğendiler. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu.

"GERÇEKTEN ÖPÜŞTÜK"
Cengiz Bozkurt ise film sonunda suni teneffüs sahnesine çok güldüğünü söyleyen seyircilere, “Biz Ahmet’le gerçekten öpüştük, itiraf ediyoruz” dedi. Cemcir ise "Dublör olarak beni düşündüler, istemedim” diyerek esprisi yaptı. (NTV)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir