MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çerçioğlu için ‘İzmir’ iddiasına ilk tepki: Aklınızdan bile geçirmeyin!
Politika
14 Aralık 2023 Perşembe 23:02

Çerçioğlu için ‘İzmir’ iddiasına ilk tepki: Aklınızdan bile geçirmeyin!

CHP’de adaylar açıklanmaya başlarken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu için İzmir Büyükşehir Adayı gösterileceği iddiası ortaya atılırken, İzmir’den ilk tepki Büyükşehir Aday Adayı olan, İzmir Eski Milletvekili Tacettin Bayır’dan geldi. Bayır sosyal medya hesabından "Aklınızdan bile geçirmeyin" ifadesini kullandı.

GERÇEKİZMİR - Yerel seçimlerde aday adaylığı için 15 binden fazla başvurunun yapıldığı CHP'de adaylar açıklandı. Buna göre İstanbul ve Ankara'da mevcut başkanlar yeniden aday gösterilirken Ahmet Akın ve Mustafa Bozbey'in adaylıkları da ilan edildi. CHP, İzmir'de ise henüz aday belirlemedi.

PM'den İzmir adayı için karar çıkmadı. İzmir'in yanı sıra Adana, Aydın, Mersin, Antalya gibi illerin de adayları açıklanmadı.

Daha önce adaylığı ilan edileceği duyurulan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun adaylığının açıklanmamasının ardından kulisler hareketlendi.

Çerçioğlu için İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterileceği iddiası ortaya atılırken, İzmir’den ilk tepki Büyükşehir Aday Adayı olan, İzmir Eski Milletvekili Tacettin Bayır’dan geldi.

Bayır sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;
“Aydın'ın topuklu efesi İzmir' e Başkan olacakmış! Aklınızdan bile geçirmeyin. Şahsına, emeğine saygımız sonsuzdur. Ancak, biz İzmirliler olarak, sadece kadın olduğu için aday gösterilecek ise, İzmir'de bu işi yapacak kadınlarımız var. İzmir'in kadınlarını yok saymayın.”
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Güç
 15 Aralık 2023 Cuma 11:53
Kılıçdaroğlu dönemiyle İzmire dışardan milletvekilleri getirildi .şimdi belediye başkanlarımı gelecekse ozaman kimse Izmir,de siyaset yapmasına gerek yok.Buğra Gökçe 15 yıl İzmirede kalmış ve büyükşehirde çalışmı.ama Özlem hanım olmazki.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir