MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme'de festival ayı, Başkan'dan esnafa ve halka çağrı!
Yerel Yönetimler
2 Eylül 2019 Pazartesi 09:09

Çeşme'de festival ayı, Başkan'dan esnafa ve halka çağrı!

Çeşme’de 25 yıl sonra yapılacak Çeşme Festivali dışında Eylül ayı dopdolu geçecek. Yaz bitmesine rağmen sezonun uzaması adına adımlar atan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Eylül ayında birbirinden önemli bir çok organizasyonu müjdeledi, işletmecilere ve vatandaşlara çağrıda bulundu.

GERÇEKİZMİR - Çeşme’de 25 yıldır yapılmayan Çeşme Festivali, bu yıl 18-22 Eylül tarihlerinde “Ege’nin İki Yakası” temasını ön plana alarak, müzik ve kültür etkinlikleri ile geri dönüyor.

Çeşme Belediyesi tarafından organize edilen ve 80’li, 90’lı yıllarda ülkenin en popüler festivalleri arasında olan Çeşme Festivali, müzik ve kültür öncelikleri ile Eylül ayına damga vuracak.

Çeşme Festivali dışında ilçede Eylül ayı dopdolu geçecek. Yaz bitmesine rağmen sezonun uzaması adına adımlar atan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Eylül ayında birbirinden önemli bir çok organizasyonu müjdeledi.

İlçede Çeşme Festivali dışında, Alaçatı Wind Fest, Big Fish, Alaçatı Sanat Günleri organizasyonları ile birlikte 15-16 Eylül Alaçatı-Çeşme Kurtuluşu etkinlikleri de Eylül ayına renk katacak.

Eylül ayında önemli organizasyonlar gerçekleşeceğini belirten Başkan Oran, sosyal medya hesabından “Eylül ayı 25 yıl aradan sonra tekrar gerçekleştireceğimiz Çeşme Festivali’miz haricinde, Alaçatı Wind Fest, Big Fish, 15-16 Eylül Alaçatı-Çeşme Kurtuluşu, Alaçatı Sanat Günleri ve daha bir çok etkinlikle muhteşem geçecek. Tüm işletmelerimizin işyerlerini açık tutmalarını, coşkumuza ortak olmalarını rica ediyoruz! Tüm vatandaşlarımızı Çeşme'ye bekliyoruz” çağrısında bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir