MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme'de tarihi karar: Sosyal konut projesi meclisten geçti
Yerel Yönetimler
7 Aralık 2021 Salı 23:21

Çeşme'de tarihi karar: Sosyal konut projesi meclisten geçti

Çeşme Belediyesi çok önemli bir proje için meclis toplantısında tarihi bir karara imza attı. Reisdere’ye dar gelirli vatandaşlar için 412 konutluk sosyal proje yapılması için belediyeye ait  bazı taşınmazların tahsis edilmesi meclis toplantısında oy birliğiyle geçti.

GERÇEKİZMİR - Çeşme Belediyesi Aralık Ayı meclis toplantısında dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürecek bir karar alındı. Reisdere’ye dar gelirli vatandaşlar için 412 konutluk sosyal proje yapılması için belediyeye ait  bazı taşınmazların tahsis edilmesine yönelik önerge oybirliğiyle kabul edildi. 

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, oylamayı tarihi olarak nitelendirdi ve ayakta yaptırdı. Karar alındıktan sonra meclis toplantısında alkış sesleri yükseldi.

Oran oylama sırasında şu ifadeleri kullandı:

Dar gelirli vatandaşlarımıza Çeşme Belediyesi tarafından 412 sosyal konut üretilmesi için tarihi bir karar veriyoruz. Çeşme'mizde bırakın satın almayı kiralar bile ne kadar yüksek biliyoruz. Ülkemizin ekonomik şartları ortada.  Son 2 ayda motorine gelen zam yüzde 37’yi buldu. Bu zor şartlarda dar gelirli vatandaşlarımıza Çeşme Belediyesi olarak bir sosyal belediyecilik örneği olarak yeni dev projemizi sizlerle beraber oylayacacağız. Oylamayı ayakta yapmanızı öneriyorum.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mine
 7 Ekim 2023 Cumartesi 21:12
Konutlar için nezaman bilgilendirme yapılacaktır
 Turgut evcimen
 14 Eylül 2022 Çarşamba 11:10
İlk evim ilk isyerim konut projesinde çeşme neden yok çeşmede konut sıkıntısı olduğunu tepe bilmiyormu halk seçimde gereğini yapar
 nazan dölsal
 25 Aralık 2021 Cumartesi 16:27
emekli maasiyla 2 tane lise ogrencisi okutup gecinmek zaten cok zorlarken birde kira dusunuyoruz 3000 den asagi ev yok insallah evler bizim gibi ihtiyac sahiplerine gider hic ihtiyaci olmayan 4 adet villasi olanin tokiden 2 ev sahibi olduguna bizzat sahitim
 Nevzat
 12 Aralık 2021 Pazar 00:36
İnsalah yapılırda şu kiralardan kurtuluruz nasip kısmet herşeye zam geldi dar gelirli aile olarak iki çocukla gecinemiyoruz Rabim yardımcımız olsun
 Mediha sönmez
 8 Aralık 2021 Çarşamba 10:18
İyiki baskanimizsiniz sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum bizleri cok mutlu ettiniz konut kararinizla bir evim olsun istiyorum sayenizde Olcak insallah??
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir