MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme'ye yeni sağlık tesisi müjdesi!
Yerel Yönetimler
8 Ocak 2020 Çarşamba 08:39

Çeşme'ye yeni sağlık tesisi müjdesi!

Çesme Belediye Meclisi Başkent Üniversitesi ile işbirliği yaparak, Ilıca’da belediyeye ait dükkanlarda 365 gün 24 saat hizmet verecek olan yeni bir sağlık tesisi açılması için Belediye Başkanı Ekrem Oran’a oy birliği ile yetki verdi. 

Çesme Belediye Meclisi artan nüfusla birlikte vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti sunmak adına; Başkent Üniversitesi ile işbirliği yaparak, Ilıca’da belediyeye ait dükkanlarda 365 gün 24 saat hizmet verecek olan yeni bir sağlık tesisi açılması için Belediye Başkanı Ekrem Oran’a oy birliği ile yetki verdi. 

Başkan Oran, “Biz Çeşme’de yeni bir sağlık tesisi olmasını hayal ettik ve bu doğrultuda yaptığımız görüşmelerde de Başkent Üniversitesi ile belli bir noktaya geldik. Burada 12 ay hizmet verecek bir sağlık tesisi yapılmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızı artık Urla’ya, Dokuz Eylül Hastanesi’ne göndermekten kurtaracak, bünyesinde Fizik Tedavi, Kardiyoloji ve birçok uzmanlık gerektiren branşın olacağı bir hastanenin Çeşmeliler’in hizmetine girmesi için gerekli adımlarımızı attık. 10 dakikanın bile kıymetli olduğu bir kalp krizinde Ilıca’da elimizin altında bir Kardiyoloji Bölümü olacak. Çeşmemiz’e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir