MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli AVM önüne karayolu köprüsü geliyor: İmzalar atıldı!
Güncel
22 Kasım 2025 Cumartesi 09:18

Çiğli AVM önüne karayolu köprüsü geliyor: İmzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Çiğli ilçesi Kipa AVM önüne karayolu köprüsü inşaatı için yeniden çıktığı ihalede imzalar atıldı.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Çiğli ilçesi Kipa AVM önüne karayolu köprüsü inşaatı için yeniden çıktığı ihalede imzalar atıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki trafiği rahatlatmak için geliştirilen karayolu köprüsü için çıktığı ihalede daha önce geçerli teklif veren firma çıkmayınca ihale iptal edilmişti.

İMZALAR ATILDI!

10 Ekim’de gerçekleştirilen yeni ihalenin ardından değerlendirme süreci sonrası 'Özgür Ünal' ile 100 milyon 984 bin 560 TL üzerinden sözleşme imzalandı. Yer tesliminin ardından karayolu köprüsü inşaatının yaklaşık bir yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Projenin yaklaşık maliyeti 157 milyon 73 bin 530 TL olarak açıklanırken ihalede verilen en düşük teklif ile imzalar atıldı.

İhalede gelen en yüksek teklif ise 124 milyon 520 bin 390 TL oldu. İhaleye 6 firma geçerli teklif verdi.

İhale ile birlikte Çiğli’de bulunan Kipa AVM önüne ‘65 metre uzunluğunda dere üzeri çelik konstrüksiyon karayolu köprüsü ve yaklaşım yolları’ inşa edilecek.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir