MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli'de Akşener'i ağlatan açılış: Gümrükçü'ye sarılarak teşekkür etti
Politika
25 Ekim 2020 Pazar 15:20

Çiğli'de Akşener'i ağlatan açılış: Gümrükçü'ye sarılarak teşekkür etti

Çiğli Belediyesi'nin İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in 2017 yılında vefat eden ağabeyinin adını verdiği park açılışı duygu yüklü anlara sahne oldu. Perde açılınca ağabeyinin fotoğrafını gören Akşener gözyaşlarına hakim olamadı, Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü'ye sarılarak teşekkür etti.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti'nin 3.yıl dönümü kutlamaları için kente gelen Genel Başkan Meral Akşener Çiğli'de duygu yüklü anlar yaşadı. 

Çiğli Belediyesi'nin Balatçık Mahallesi'nde yapımını tamamladığı parka Akşener'in 2017 yılında vefat eden ağabeyi Nihat Gürer'in ismi verildi. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün yanı sıra CHP ve İYİ Parti yönetimleri Akşener'e yapılacak sürpriz için sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun bir mesai yürüttü. 

Parka ağabeyinin adının verildiğinden haberi olmayan Akşener törende yavaş yavaş kalkan perde açılınca gözyaşlarını tutamadı. Akşener, duygu yüklü anların ardından Başkan Gümrükçü'ye sarılarak teşekkür etti.

Akşener, "Ağabeyim iyi ve vicdanlı bir insandı. Dolayısıyla çocukların eğleneceği, oynayacağı bir yere isminin verilmesini ömrüm boyunca unutmayacağım. Emeği geçen herkese en derin teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bin kere razı olsun. Hem çok mutluyum hem içim çok doldu" ifadelerini kullandı.

İŞTE O ANLAR

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir