MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli’de vatandaş isyan etmişti: Tapu müdürlüğü geri geliyor
Güncel
3 Ağustos 2018 Cuma 16:35

Çiğli’de vatandaş isyan etmişti: Tapu müdürlüğü geri geliyor

Çiğli Tapu Müdürlüğü’nün Çiğli’den alınıp Alsancak’a taşınması ilçede vatandaşın mağdur durumda olmasına neden olmuştu. Müdürlüğün dönüşü için AK Parti İlçe Başkanı Demirkaya ve yönetimin girişimleri sonrası konu hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor.

GERÇEKİZMİR - Çiğli Tapu Müdürlüğü’nün Çiğli’den alınıp Alsancak’a taşınması beraberinde ilçedeki vatandaş için mağduriyet getirmişti.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, meclis üyeleri ve siyasi parti yöneticilerini de isyan ettiren konu da flaş bir gelişme yaşandı.

BAKAN’A DOSYA VERİLDİ
AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Mesut Demirkaya, geçtiğimiz günlerde İzmir’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Tapu Müdürlüğü’nün Alsancak’ta olması nedeniyle ilçe vatandaşının yaşadığı mağduriyetler ile müdürlüğün yeniden Çiğli’ye getirilmesi yönünde taleplerin olduğu bir dosyayı teslim etmişti.

Bakan Kurum’un talimatıyla tapu müdürlüğünden görevliler ilçeye gelerek incelemede bulundu.

Çiğli Kaymakamlığı’nın bulunduğu binadaki 600 metrekarelik yerin Çiğli Tapu Müdürlüğü için uygun olup olmadığı yönünde inceleme yapıldı. İncelemede AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Demirkaya ile birlikte ilçe başkan yardımcıları Emre Sarı, Hikmet Kaya, Ahmet Cengiz Köksal da hazır bulundu.

Edinilen bilgiye göre alanın tapu müdürlüğü için uygun olduğu ve merkeze ‘olumlu’ görüş bildirileceği belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 SAVAŞ EMLAK
 4 Ağustos 2018 Cumartesi 00:35
Çiğli tapu müdürlüğünün çiğliden alınıp alsancağa götürülmesi neyin gereği olduğunu anlamış değiliz. Biz çiğli esnafı olarak işimizi zorlaştırdı işimizi mesafe ve zaman konusunda yetişdiremez olduk. Bu sorunu çözümleyen Çiğli ilçe Ak parti ve yönetiminin vermiş olduğu mücadeleden ve emeklerinden dolayı SAVAŞ EMLAK Teşekkürlerimizi sunarız. SAVAŞ ERCAN
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir