MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli’de işten atılan işçiler Genel Merkez’de: Baba Ocağı bize sahip çıksın
Güncel
16 Temmuz 2024 Salı 12:05

Çiğli’de işten atılan işçiler Genel Merkez’de: Baba Ocağı bize sahip çıksın

Çiğli Belediyesi’nden çıkan işçi krizi Ankara’ya taşındı. CHP Genel Merkezi’ne giden işten çıkarılan 147 işçi işlerini geri istedi. İşçiler, “Baba ocağında bulunan bütün vekillerimizin bize sahip çıkmasını bekliyoruz. Bir mesajla atıldığımız işimize geri iademizi istiyoruz. Bunu alana kadar da devam edeceğiz” dedi.

GERÇEKİZMİR-Çiğli Belediyesi’nde işten çıkarılan 147 işçiden yeni bir hamle geldi. Bir süredir Çiğli Belediye binası önünde eylem yapan bir grup işçi bu kez CHP Genel Merkezi önüne gitti. 

BABA OCAĞI BİZE SAHİP ÇIKSIN
İşten haksız yere çıkarıldıklarını savunan işçi temsilcileri, “Bizler Çiğli Belediyesi’nden atılan 147 işçi olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne geldik. Parti Genel Merkezi önüne hakkımızı aramaya geldik. Baba ocağında bulunan bütün vekillerimizin bize sahip çıkmasını bekliyoruz. Kendileriyle görüşmeyi bekliyoruz. İşten haksız bir şekilde çıkardık. Bir mesajla atıldığımız işimize geri iademizi istiyoruz. Aynı hakları, mobbing uygulamadan istiyoruz. Bunu alana kadar da devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir