MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli’de önce açılış sonra meclis kararı!
Yerel Yönetimler
30 Ekim 2020 Cuma 08:50

Çiğli’de önce açılış sonra meclis kararı!

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in ağabeyinin ismi verilen park için mecliste karar alınacak. Nihat Gürer isminin verildiği duyurulan park ve iki park için oylama yapılacak.

Mehmet İŞLER/ GERÇEKİZMİR - Çiğli Belediyesi’nin Kasım ayı meclis gündeminde önemli konuların masaya yatırılacağı görüldü.

Ayrıca ilçedeki 3 parka verilecek isimler hususu da oylanacak. Buna göre;  Bornova’da ormanlık arazideki metruk bir yapıya ait tandır çukurunda ölü bulunan 5 yaşındaki Eymen Sadık Durak'ın, Alsancak Devlet Hastanesi'nde 1997 yılından beri görev yapan, hastanenin pandemi servisinde virüse karşı mücadele verirken, 26 Eylül'de koronavirüse yakalanan ve Ekim ayında hayatını kaybeden Dr. Mehmet Atilla Baran’ın adı ilçedeki iki parka verilecek.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde İzmir’e gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e bir sürpriz yapılmıştı. Akşener’in 2017 yılında vefat eden ağabeyi Nihat Gürer’in adının verildiği parkın açılışı duygu yüklü anlara sahne olmuştu.

İsim verme kararı meclis gündeminde kendine yer buldu. Kararlar alındığı takdirde ilçedeki parklara gündeme gelen isimler verilecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir