MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çıray'dan İTO'daki seçim öncesi flaş iddia ve çarpıcı çıkış!
Politika
3 Nisan 2018 Salı 21:07

Çıray'dan İTO'daki seçim öncesi flaş iddia ve çarpıcı çıkış!

İYİ Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Çıray, İTO’daki seçim öncesi sosyal medyadan çok konuşulacak mesajlar verdi. İzmir’de bazı il müdürlerinin İTO seçimleri için devreye girdiğini ve baskı yaptığını iddia eden Çıray sessiz kalınması nedeniyle yerel yöneticileri hedef aldı, “Siz nasıl Atatürkçüsünüz” diye seslendi.

GERÇEKİZMİR – İzmir Ticaret Odası’nda (İTO) yapılacak seçimler öncesi kurumun 26 yıllık Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ile başkanlığa adaylığını açıklayan Mahmut Özgener çalışmalarına tam gaz devam ederken, siyaset arenasından da seçim öncesi çarpıcı çıkışlar geliyor.

İYİ Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İTO’daki seçim öncesi sosyal medyadan çok konuşulacak ifadeler kullandı.

İzmir’de bazı il müdürlerinin İTO seçimleri için devreye girdiğini iddia eden Çıray sessiz kalınması nedeniyle yerel yöneticileri hedef aldı.

Çıray sosyal medyadan şu ifadeleri kullandı:, “İzmir Ticaret Odası seçimlerinde devletin bazı İl Müdürleri iş insanlarını arayıp baskı yapıyorlar. Bir İzmirli olarak bu onur kırıcı tutumu şiddetle reddediyorum. İYİ Parti iktidarında görevini bir baskı aracı olarak kötüye kullanan memurlar yargıda hesap verecekler. Söz! Biz adaylara tarafsızız. Ancak devleti bu işe bulaştıranlar kadar gerçekleri bilmelerine rağmen sessiz kalan seçimle gelen yerel yöneticiler, makama yapışıp temiz adayların önünü kesenler, siz nasıl Atatürkçüsünüz? “

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir