MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çıray'dan 'Kılıçdaroğlu'ndan ilçelerde destek isteme' iddiasına jet yanıt!
Politika
22 Kasım 2018 Perşembe 10:27

Çıray'dan 'Kılıçdaroğlu'ndan ilçelerde destek isteme' iddiasına jet yanıt!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Çıray’ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan, 'İzmir’in bazı ilçelerinde oy potansiyeli olan İYİ Parti’yi, CHP’nin desteklemesini istediği' ileri sürüldü. Çıray'dan iddialara jet yanıt geldi.

GERÇEKİZMİR - Türkiye yüzünü 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlere çevirirken, AK Parti ile MHP ve CHP ile İYİ Parti arasındaki ittirak arayışları trafiği de hızlandı. 

Bu kapsamda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın da önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi gündeme damga vurdu. 

Görüşme sonrası İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Çıray’ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan, 'İzmir’in bazı ilçelerinde oy potansiyeli olan İYİ Parti’yi, CHP’nin desteklemesini istediği' ileri sürüldü. 

Çıray'dan iddialara jet yanıt geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ileri sürülen konuşmayı net bir dille yalanlayarak, "Bugün Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'in ilçeleriyle ilgili İYİ Parti adına destek talebinde bulunduğuma dair haber yanlış duyuma dayanmaktadır ve kesinlikle doğru değildir. Kamuoyunun bilgisine..." ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir