MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çıray'dan 'görev değişimi' açıklaması: Kimse tezvirat yapmasın!
Politika
16 Ağustos 2018 Perşembe 23:00

Çıray'dan 'görev değişimi' açıklaması: Kimse tezvirat yapmasın!

İYİ Parti'de Akşener yeni A Takımı'nı açıklarken, partinin kurucu Genel Sekreteri ve Sözcüsü, İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın Basın, Yayın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilmesi dikkat çekti. Çıray'ın görev değişimi parti içinde spekülasyonlara sebep olurken, tecrübeli siyasetçi sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olağanüstü kurultaydan 4 gün sonra yeni A Takımı'nı açıklarken, dikkat çeken değişiklikler yaşandı.

İzmir'de 24 Haziran'da milletvekili seçilen Müsavat Dervişoğlu, Divan'daki Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini korurken, partinin kurucu Genel Sekreteri ve Sözcüsü, İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın Basın, Yayın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilmesi dikkat çekti. 

Çıray'ın görev değişimi parti içinde spekülasyonlara sebep olurken, tecrübeli siyasetçi sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Çıray, "Kimse tezvirat (yalan, dolan, aslı olmayan) yapmasın. Genel Sekreter ve Parti Sözcüsü olduğum dönemde İYİ Parti olarak akıl almaz bir kuruluş ve seçime girme mücadelesi verdik. Partiyi seçime sokup, sıfırdan %10 oy aldık. Şu anda bulunduğum yer ve değişim tamamen kendi tercihim ve Genel Başkan'ın onayıdır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir