MENÜ
İzmir 25°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Emperyalist tuzakları boşa çıkaracağız
Güncel
5 Ağustos 2026 Çarşamba 23:40

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Emperyalist tuzakları boşa çıkaracağız

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'nin geniş mutabakatla TBMM'ye sunulduğunu belirterek, Türkiye'nin güçlü iç cephesiyle bölgedeki emperyalist tuzakları boşa çıkarmayı sürdüreceğini ifade etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi’nin TBMM’ye sunulmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Teklifin geniş bir mutabakatı yansıtan imzalarla millet iradesinin tecelligâhı olan Gazi Meclisin takdirine sunulduğunu belirten Yılmaz, düzenlemenin Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu.

“ÜLKEMİZİN HUZURU VE KARDEŞLİĞİ DAİM OLSUN”

Yılmaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi, bugün millî iradenin tecelligâhı olan Gazi Meclisimizde geniş bir mutabakatı yansıtan imzalarla takdire sunuldu. Hayırlı olsun. Ülkemizin huzuru ve kardeşliği daim olsun.”

“DEMOKRASİ VE KALKINMA STANDARTLARIMIZI YÜKSELTECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini vurgulayan Yılmaz, Terörsüz Türkiye hedefiyle demokrasi ve kalkınma standartlarının yükseltileceğini belirtti.

Yılmaz, Türkiye’nin güçlü iç cephesiyle bölgede kurulan emperyalist tuzakları boşa çıkarmaya devam edeceğini kaydetti. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir