MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhuriyet coşkusu Torbalı'da yaşanacak
Yerel Yönetimler
27 Ekim 2024 Pazar 08:46

Cumhuriyet coşkusu Torbalı'da yaşanacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Torbalı Belediyesi’nin düzenleyeceği bir dizi etkinlikle, büyük bir coşkuyla kutlanacak.  Cumhuriyet’in ilan edilişinin 101. yılında düzenleyeceği kutlama programında birbirinden önemli etkinliklere imza atacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Torbalı Belediyesi’nin düzenleyeceği bir dizi etkinlikle, büyük bir coşkuyla kutlanacak.  Cumhuriyet’in ilan edilişinin 101. yılında düzenleyeceği kutlama programında birbirinden önemli etkinliklere imza atacak. Torbalı Belediyesi, etkinlikler kapsamında "Cumhuriyet Her Yerde Kültür Sanat Yarışmaları"  düzenleyecek. Fotoğraf, resim, öykü, mektup ve şiir kategorilerinde gerçekleşecek olan yarışmalarda dereceye girecek olanlara ise büyük ödüller verilecek. Kültürel etkinliklerin yanı sıra sportif faaliyetler de düzenleyecek olan Torbalı Belediyesi, “Ayak Tenisi Turnuvası” ile Cumhuriyet Bayramı’na renk katacak.

ÖNCE FENER ALAYI SONRA KONSER

Torbalı’ya yakışır bir şekilde Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak olan Torbalı Belediyesi, 29 Ekim’de ise Fener Alayı düzenleyecek. Saat 19:23’te Ertuğrul Dört Yol’da başlayacak olan Fener Alayı, 1047 Sokak (Eski Ramazan Sokağı’nda) son bulacak. Kutlama programlarının finalinde ise Ersay Üner konseri düzenlenecek. Eski Ramazan Sokağı’nda saat 20:30’da başlayacak olan konserde ünlü sanatçı, Cumhuriyet Bayramı’nda en sevilen şarkılarını ilçe sakinleri için seslendirecek. 

DEMİR: “TÜM HALKIMIZI COŞKUYA ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Cumhuriyet Bayramında gerçekleşecek olan etkinliklere tüm ilçe sakinlerini davet eden Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, yaptığı açıklamada “Cumhuriyet kenti Torbalımızda 101. yıl coşkusu için tek yürek oluyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere en büyük emanetinin 101. yaşını Fener Alayı ve Ersay Üner konseriyle kutluyoruz. Tüm halkımızı bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir