MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DEAŞ'a 7 ilde baskın: İzmir'den de gözaltılar var!
Güncel
17 Nisan 2024 Çarşamba 12:10

DEAŞ'a 7 ilde baskın: İzmir'den de gözaltılar var!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen “Bozdoğan-26” operasyonlarında 20 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Operasyonun İzmir ayağında ise 2 kişi yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen “Bozdoğan-26” operasyonlarında 20 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Bozdoğan-26” operasyonlarında 20 şüpheli yakalandı. Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek.

İZMİR'DE 2 YAKALAMA!

Öte yandan Yerlikaya paylaşımında, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerimizce İstanbul, Çorum, Elazığ, Eskişehir, İzmir, Kilis ve Trabzon’da düzenlenen operasyonlar sonucu; İzmir’de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 2 şüphelinin yakalandığını da açıkladı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir