MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DSP’den iktidara 'maskeli' ikramiye tepkisi!
Politika
23 Temmuz 2020 Perşembe 14:51

DSP’den iktidara 'maskeli' ikramiye tepkisi!

İktidar tarafından emekli maaşlarında bayram için yapılan bin liralık artışı yetersiz bulan DSP Genel Başkan Yardımcısı Karakülçe, “Pandemi sürecinde 3 maske kullanıldığını düşünürsek, maske alamazlar. Bütün emekliler ölür” diye konuştu.

GERÇEKİZMİR - Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe, iktidar tarafından emekli maaşlarında gerçekleşen geçici düzenlemeye ilişkin konuştu. Kurban Bayramı’ndan dolayı bin TL’lik ikramiye verilmesini eleştiren Karakülçe, miktarın yetersiz olduğunu vurguladı.

Tepkisini dile getiren Karakülçe, “En düşük emekli aylığı bin 500 civarında. Kalkıyorsun bu insanlara yüzde 5.75 yıllık ya da dönemli artış yapıyorsun. Bu 80-100 lira yapar. Pandemi sürecinde 3 maske kullanıldığını düşünürsek, maske alamazlar. Bütün emekliler ölür. Hükümetin buna çare bulması gerekir. Sonra vatandaştan kendisini korumasını bekliyoruz. Emekliye bin lira falan ikramiye verilmez. Hepsi pandemi sürecinde duyarlı davrandılar. Bu insanların gerekirse bir gerekirse iki maaşla ödüllendirilmesi gerekir” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ali
 6 Ağustos 2020 Perşembe 03:06
Ecevit aylık vermiyordu tepkiniz neydi ?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir