MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dağ: AK Parti'ye üst düzey katılımlar olacak
Politika
13 Ağustos 2024 Salı 13:32

Dağ: AK Parti'ye üst düzey katılımlar olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yarın partiye 15 belediye başkanı ve 2 milletvekilinin katılacağını açıkladı. Dağ, bu gelişmenin partinin büyüme sürecinin bir parçası olduğunu vurguladı.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partilerine yeni katılımların olacağını duyurdu. Dağ, “Yarın hem belediye başkanı hem de milletvekili düzeyinde katılımlar gerçekleşecek” diyerek, bu katılımlardan 15’inin belediye başkanı, 2’sinin ise milletvekili olduğunu belirtti. Dağ, “Bu gelişmeler, AK Parti için ilk değil ve son da olmayacak. 85 milyon vatandaşımızı kucaklayarak AK Parti ailesini büyütmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hamza Dağ, AK Parti’nin siyasetin merkezinde yer almaya devam edeceğini ifade etti. “Hizmet kervanına destek olmak isteyen herkes bizimle diyalog içinde oluyor. Bu süreçte hem parti ilkemizi hem de katılımcıların hukukunu koruyarak süreci yönetiyoruz” dedi. Dağ, sürecin tamamlanmasının ardından katılacak kişilerin isimlerinin açıklanacağını belirtti.

AK Parti MYK toplantısı başladı: Gündemde neler var?

Dağ, “Yeni katılımlar arasında hem ilçe ve belde belediye başkanları hem de milletvekilleri bulunacak. Belediye başkanlığı düzeyinde 15 veya daha fazla ilçe ve belde belediye başkanı, milletvekili olarak ise 2 kişi katılacak. Bugün bu konuda bazı görüşmeler de yapılmakta” diye ekledi. (NTV) 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir