MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dağ'dan Büyükşehir’e '90 dakika' uyarısı: Topu taca atmaktır
Politika
15 Mayıs 2024 Çarşamba 11:36

Dağ'dan Büyükşehir’e '90 dakika' uyarısı: Topu taca atmaktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın "90 dakika uygulamasını geri getireceğiz” vaadini hatırlattı. UKOME’ye sübvansiyon olmadan konuyu getirmenin mali yükü artıracağını belirten AK Partili Dağ, “Sübvansiyon olmaksızın bunu UKOME gündemine getirmek sorumluluktan kaçmaktır, topu taca atmaktır” dedi.

GERÇEKİZMİR - Geçtiğimiz yerel seçimlerde Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hamza Dağ ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın “90 dakikayı geri getirme” vaadi yeniden gündeme geldi. AK Parti Genel Başkanı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaparak, “maliyet” vurgusu yaptı.

TOPU TACA ATMAKTIR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ  90 dakika uygulamasını UKOME’ye sübvansiyon olmadan getirilmesinin doğru olmadığını vurgulayarak “İzmir’de toplu taşımada 90 dakika uygulaması, seçim sürecinde vaatlerimizden biriydi. UKOME gündemine geldiğinde büyükşehir belediyesi olarak sübvanse etmek suretiyle hayata geçireceğimizi ifade etmiştik. Sübvansiyon olmaksızın bunu UKOME gündemine getirmek sorumluluktan kaçmaktır, topu taca atmaktır ve İZBAN’a kaldıramayacağı bir mali yük yüklemektir.90 dakika uygulaması İzmirli hemşehrilerimiz için büyük bir ihtiyaçtır, şarttır. Teknik olarak sübvansiyonun hangi kurum ve kuruluşlarca karşılanacağı net bir şekilde protokol altına alınmalıdır. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu konuda taşın altına elini koymalıdır” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir