MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Delege seçimlerinde ilginç olay: SMS Bornova'dan, isyan Bergama'dan!
Politika
1 Ekim 2017 Pazar 14:11

Delege seçimlerinde ilginç olay: SMS Bornova'dan, isyan Bergama'dan!

CHP’de delege seçimleri sürerken, birbirinden ilginç durumlarda yaşanıyor. Bornova İnönü Mahallesi’nde kırmızı listeye destek için üyelere atılan mesajda verilen irtibat telefonu Bergama’da çalışan bir personele ait çıktı. Personel İlhan Sarıca, “Sabahtan beri telefonum susmuyor. Benim ne işim olur seçimlerle! Şaka programı gibi... Savcılığa gideceğim” dedi.

GERÇEKİZMİR - CHP’de delege seçimleri sürerken, Bornova İnönü Mahallesi’nde ilginç bir durum yaşandı. Kırmızı ve beyaz listenin yarıştığı mahallede sabah saatlerinde kırmızı listeye destek için numarası belli olmayan CHP İnönü adı altında üyelere SMS atıldı.

Üyelere toplu atılan SMS’te “Değerli parti üyemiz bugün muhtarlık yanında yapılmakta olan Cumhuriyet Halk partisi İnönü Mahallesi Delege Seçimlerinde özgürlüğün ve umudun rengi olan kırmızı listeye desteklerinizi bekliyoruz” ifadesi yer aldı.

Mesajın altına da irtibat numarası yazıldı.

İrtibat numarasını arayan üyeler Bergama Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan İlhan Sarıcan ile konuştu. Mahalleyle ilgili bilgi almak isteyenler Sarıcan’ın, “Ne dediğinizi anlamıyorum. Ben Bergama’dayım. Delege seçimleriyle bir ilgim yok” cevabıyla karşılaştı.

Gerçekizmir’in ulaştığı Sarıcan, “Sabahtan beri telefonum susmuyor. Arayan herkes İnönü Mahallesi, delege seçimi, kırmızı liste diyor. Benim ilgim yok diyorum. İnanmıyorlar.  Numaramı yanlış yazmışlar her hâlde. Bergama’da çalışıyorum. Şaka programı gibi… Savcılığa gideceğim” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir