MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Delican ‘İzmir koltuğu’nda rekora yelken açtı
Politika
8 Kasım 2017 Çarşamba 10:43

Delican ‘İzmir koltuğu’nda rekora yelken açtı

Göreve devam edip etmeyeceği netlik kazanmayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Teşkilatı’nda rekora yelken açtı.

GERÇEKİZMİR – AK Parti’de ülke genelinde belediye başkanlıkları ve il başkanlıklarında revizyon sürerken gözler İzmir’de…

Göreve devam edip etmeyeceği netlik kazanmayan İzmir İl Başkanı Bülent Delican, rekora yelken açtı!

KOLTUKTA 42. AY
4 Haziran 2014’te Ömer Cihat Akay’ın istifası sonrası önce vekaleten başlayıp ardından 3 Temmuz’da atanarak AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevini sürdüren Bülent Delican, başkanlıkta 42. ayına girdi. 

İKİNCİ SIRAYA OTURDU
Delican, 41 ay il başkanlığı yapan Akay’ı geride bırakarak partinin kurulduğu günden bu yana görev yapan başkanlar arasında en uzun süre koltukta oturan ikinci isim oldu. Görevde en uzun süre kalan isim ise 5 yılla Ali Aşlık…

DEVAM EDERSE AŞLIK’IN REKORUNU KIRACAK
Genel Merkez, İzmir’de Delican’la ‘devam’ kararı alırsa, Delican 2019 yerel seçimlerine partiyi taşıyacak. Delican böylelikle 2014 Haziran’da oturduğu il başkanlığı koltuğunda  Aşlık’ın 5 yıllık en uzun süreli il başkanlığı rekorunu zorlayacak.

Partinin kurulduğu günden bu yana İzmir’de İsmail Katmerci, Ali Aşlık, Aydın Şengül, Ömür Kabak, Ömer Cihat Akay ve Bülent Delican görev yaptı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir