MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Delican’dan ‘süreç’ raporu ve o soruya yanıt: ‘İlla ben olacağım’ anlayışı…
Politika
27 Eylül 2017 Çarşamba 12:50

Delican’dan ‘süreç’ raporu ve o soruya yanıt: ‘İlla ben olacağım’ anlayışı…

AK Parti İl Başkanı, İzmir koordinatörlerinin kentteki mesaisi ve kongre sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirirken, ‘Göreve devam etmek istiyor mu?’ sorusuna da net yanıt verdi. Delican, “Bize parti nerede ihtiyaç duyarsa elimizden geleni yaparız. ‘İlla ben olacağım’ anlayışı varsa orada bir sıkıntı var demektir” dedi.

GERÇEKİZMİR – Delege seçimleri tamamlanan AK Parti’de gözler kongrelere çevrilirken, teşkilatı İzmir Koordinatörleri’ni ağırladı.

AK Parti’nin İzmir koordinatörleri Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Kütahya Milletvekili İshak Gazel kentte tüm teşkilatlarla bir araya gelerek 2019 için yol haritası belirleme çalışmaları yaptı ve fikir alışverişinde bulundu.

Yoğun mesaiyi ve süreci değerlendiren AK Parti İl Başkanı Bülent Delican önemli mesajlar verdi.

Gerçekizmir’e konuşan Başkan Delican, “2019 sürecine hazırlanıyoruz, bu sürece en iyi nasıl çıkabileceğimizle ilgili bir çalışma… Genel Merkez’le de sürekli istişareler yapıyoruz. İzmir’deki hizmet açlığını gidermemiz lazım… Bu her yönüyle muhteşem kent ideolojik yöntemlerle günü kurtarma çabaları ekseninde derme-çatma bir belediyecilik anlayışıyla yönetiliyor. Kentin bu anlayıştan taşması gerekiyor. Bizim derdimiz de bu” dedi.

Delican koordinatörlerin İzmir çıkarmasının ardından kongre sürecinin nasıl işleyeceği ile ilgili olarak da, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yoğun bir mesaisi var. 3 büyük ile bu yoğun mesai arasında zaman ayırmaya çalışıyor. Dolayısıyla herhangi bir gecikme söz konusu değil…” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı, 2014 yılının Temmuz ayında başladığı görevindeki geleceği hakkında da net konuştu.

O ANLAYIŞA VARSA SIKINTI VARDIR!
‘Yeni dönemde de il başkanlığı görevine devam etmek istiyor mu?’ sorusuna yanıt veren Delican, “Zaten görevimin başındayım… Parti içinde hangi görev verildiyse yapıyoruz, bize parti nerede ihtiyaç duyarsa elimizden geleni yaparız. ‘İlla ben olacağım’ anlayışı varsa orada bir sıkıntı var demektir. İstişareler yapılıyor, biz bu işi yapabiliyorsak bu görev yine bize verilir. Parti içinde böyle bir disipline sahip olmazsak yol alamayız” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir