MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Demir muhtarlarla buluştu: Omuz omuza mücadele edeceğiz
Yerel Yönetimler
18 Ekim 2024 Cuma 13:00

Demir muhtarlarla buluştu: Omuz omuza mücadele edeceğiz

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarları kahvaltıda ağırladı. Yoğun katılım ile gerçekleşen etkinlikte Başkan Demir, muhtarlar ile yakından ilgilenerek, sorunlarını ve taleplerini dinledi

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarları kahvaltıda ağırladı. Beyaz Kafe’de gerçekleşen kahvaltı organizasyonuna Başkan Demir’in yanı sıra, Torbalı Kaymakamı Adem Çelik, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Yoğun katılım ile gerçekleşen etkinlikte Belediye Başkanı Övünç Demir muhtarlar ile yakından ilgilenerek, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Kahvaltının hemen ardından ise Başkan Demir ve Kaymakam Çelik muhtarlara hediye takdim ederek günlerini kutladı.

BAŞKAN DEMİR “SİZLER MAHALLELERİMİZDE HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖZÜ KULAĞISINIZ”

Gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda muhtarların gününü kutlayan Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, yaptığı açıklamada “Değerli muhtarlarımız sizler mahallelerimizde hemşehrilerimizin gözü kulağısınız. Sizlerle iletişim kurmamız, mahallelerimizdeki sorunlara vakıf olmamız anlamına geliyor. Sizlerle omuz omuza mücadele etmemiz mahallelerdeki sorunları çözmemiz demektir. Sadece Torbalı’da değil ülkece zor günlerden geçiyoruz. Elimizden gelen desteği mahallelerimize vermeye çalışıyoruz. İnşallah belediyemizde mali disiplini oturttuktan sonra çok daha verimli şekilde mahallelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizleri çok seviyoruz, iyi ki geldiniz. Tekrardan muhtarlar gününüzü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM ÇELİK: SİZLERE KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Kahvaltı organizasyonunda söz alan Torbalı İlçe Kaymakamı Adem Çelik, yaptığı açıklamada “Değerli muhtarlarımız hepinizin muhtarlar gününü kutluyorum. Bugün sizlerle belediyemizin organizasyonunda düzenlenen kahvaltı etkinliğinde birlikte olmaktan büyük bir mutluluk ve keyif duyuyorum. Muhtarlarımız, bizim sahadaki elimiz, kolumuz. Vatandaşın bizlerle olan iletişim kurması noktasında en temel en kıymetli kamu görevlilerisiniz. Vatandaşlarımız ilk olarak sizlere geliyor, taleplerini sizlere iletiyorlar ve sizlerde bu talepleri kamu kurumlarımıza iletiyorsunuz. Bu noktada sizlerin rolü çok kıymetli. Ben muhtarlar gününüzü tekrardan kutlarken böylesi güzel organizasyonlarda yeniden sizlerle beraber olacağımın sözünü vermek istiyorum. Sizlere kapımız her zaman açık” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir