MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Demokrasiye 'ailece' katkı: CHP'li Meclis Üyesi'nden Akşener'e, eşinden Karamollaoğlu'na imza!
Politika
7 Mayıs 2018 Pazartesi 10:33

Demokrasiye 'ailece' katkı: CHP'li Meclis Üyesi'nden Akşener'e, eşinden Karamollaoğlu'na imza!

İzmir’de CHP’li isimlerin Cumhurbaşkanı adaylarına imza desteği sürüyor. Büyükşehir ve Menderes Belediye Meclis Üyesi Mustafa Öztürk eşiyle birlikte seçim kuruluna giderek Akşener ve Karamollaoğlu için imza verdi.

GERÇEKİZMİR - Türkiye 24 Haziran’daki erken seçimlere kilitlenirken, Cumhurbaşkanı adaylarının 100 bin imza mesaisi de sürüyor.

Süreçte sandığa Muharrem İnce ile gidecek olan Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) muhalefetin diğer adaylarına imza desteği çağrısı gelmişti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Cumhurbaşkanı adaylarına imza verilmesi yönünde mesaj vermişti.

Çağrılar üzerine CHP’li isimlerden Cumhurbaşkanı adaylarına imza desteği geliyor. Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu için ilk imza Konak Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi Hayrullah Sorkun’dan gelmiş, daha sonra da CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Ali Kemal Elitaş da Karamollaoğlu için imza vererek demokrasiye katkı koymuştu.

Büyükşehir ve Menderes Belediye Meclis Üyesi Mustafa Öztürk de Cumhurbaşkanı adaylarına imza  veren CHP’liler arasına katıldı. Öztürk, eşi Gülnaz Öztürk ile ilçe seçim kuruluna gitti. Öztürk Meral Akşener için imza verirken eşi Gülnaz Öztürk ise Karamollaoğlu için imza verdi.

BULGARİSTAN’DA TEK PARTİLİ SİSTEMİN SIKINTILARINI YAŞADIM
Öztürk Gerçekizmir’e eşiyle birlikte verdiği imza desteği için şunları söyledi, “Ben yıllar önce Bulgaristan’dan geldim. Orada tek partili sistemi yaşadım. Sıkıntıları, zorlukları gördüm. Türkiye’de de benzer sıkıntıyı görüyorum. Yarışa girmeyi, adayların seçime girmesini zorlaştırmayı kabul etmedim. Eşimle gidip adaylara imza vermek istedik. Demokrasiye katkı koymak istedik. Kendi aramızda konuştuk. Ben Meral Hanım’a imza verdim, eşim de Temel Bey’e imza verdi."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir