MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Deniz kabardı, İzmir'in o bölgeleri karanlıkta kaldı!
Güncel
27 Kasım 2023 Pazartesi 08:25

Deniz kabardı, İzmir'in o bölgeleri karanlıkta kaldı!

Deniz kabarması nedeniyle sokakları sular altında kalan kıyı bölgelerde güvenlik amaçlı enerji kesintisinin ardından ekipler hasar onarım çalışmalarına devam ediyor. Konak, Karşıyaka, Menderes ve Çeşme’de kesinti yapılan 104 trafodan 94’ü yeniden devreye sokuldu. Konak’ta 5, Çeşme’de 4 ve Karşıyaka’da 1 trafoda ise çalışmalar yeniden sürüyor. 

GERÇEKİZMİR – İzmir sağanak yağış ve şiddetli fırtınanın ardından yaşanan deniz kabarmasıyla kabus gibi bir haftasonu geçirirken, başta dalgaların vurduğu alanlar olmak üzere birçok bölge de elektriksiz kaldı. 

İzmir’de Pazar günü sabaha karşı başlayan deniz kabarması nedeniyle sokakları sular altında kalan kıyı bölgelerde güvenlik amaçlı enerji kesintisi uygulandı. Gediz Elektrik’ten yapılan açıklamaya göre ekiplerin çalışmalarının ardından Konak, Karşıyaka, Menderes ve Çeşme’de kesinti yapılan 104 trafodan 94’ü yeniden devreye sokuldu. 

Konak’ta 5, Çeşme’de 4 ve Karşıyaka’da 1 trafoda ise çalışmalar yeniden sürüyor. 

Kentin önemli yaşam merkezlerinde Kıbrıs Şehitleri’nin batısında belli bölgelerde yaklaşık 30 saattir elektrik verilemiyor. Ana trafoda herhangi bir sıkıntı yaşanmazken elektriğin dağıtıldığı belli başlı küçük trafolarda su baskını nedeniyle yaşanan hasar onarılmaya çalışılıyor. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir