MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Denizli ile yolları ayıran Altay düğmeye bastı: İlk hedef o isim!
Spor
14 Ocak 2022 Cuma 08:08

Denizli ile yolları ayıran Altay düğmeye bastı: İlk hedef o isim!

Denizli ile yollarını ayıran Altay'da çalışmalar vakit kaybetmeden başladı. Siyah-beyazlı takımın ilk hedefi Çağdaş Atan... Altay Atan'la imzaya oturamazsa rotasını Ersun Yanal'a çevirecek...

GERÇEKİZMİR - Altay'da kulübün yaşayan efsanesi Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından yönetim vakit kaybetmeden çalışmalara başladı.

- ALTAY'DA MUSTAFA DENİZLİ İLE YOLLAR AYRILDI... 

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Altay'da ilk hedef Çağdaş Atan... Son olarak geride kalan yıl Alanyaspor'u çalıştıran ve oynattığı futbolla büyük beğeni toplayan İzmirli teknik adam görüşme için kente davet edildi.

Futbol hayatına da siyah-beyazlı kulüpte başlayan Atan'la yapılacak görüşme trafiğinden sonuç alınamazsa rota Ersun Yanal'a dönecek. Siyah-beyazlı yönetim ligin ilk yarısında Antalyaspor'la yollarını ayıran tecrübeli teknik adamla anlaşma zemini arayacak. Öte yandan Altay'ın geniş listesinde Yalçın Koşukavak ve Bülent Korkmaz gibi isimlerin de yer aldığı bildirildi. 

11 NUMARA EMEKLİYE 
Öte yandan Altay yönetimi, kulübün efsane ismi teknik direktör Mustafa Denizli'yle yolların ayrılması sonrası, "11 numarayı emekliye ayırıyoruz" açıklaması yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, "18 yıl boyunca formamızı giyen, kulüp tarihimizin en fazla maç oynayan ve en çok gol atan futbolcusu unvanlarına sahip, takımımızı Süper Lig’e çıkaran, stadımızda ismi yaşayan efsanemiz “Büyük Mustafa", Sayın Mustafa Denizli ile aramızdaki resmi sözleşmenin sona erdiğini üzüntüyle açıklıyoruz. Bunun bir veda olmadığının bilinmesini istiyor, aramızdaki güçlü bağın simgesi olarak, “Büyük Mustafa ile özdeşleşen 11 numaralı Altay formasını önümüzdeki sezondan itibaren emekliye ayırıyoruz. Altaylı apoletini omuzlarında her zaman gururla taşıyan ve taşımaya devam edecek olan Sayın Mustafa Denizli ve ekibine değerli hizmetleri için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz" mesajını paylaştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir