MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dervişoğlu'nun fırlattığı ip Bahçeli'de!
Politika
23 Ekim 2024 Çarşamba 16:35

Dervişoğlu'nun fırlattığı ip Bahçeli'de!

İYİ Parti, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun bugün grup toplantısında kullandığı ipi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye gönderildiğini bildirdi.

İYİ Parti, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun, bugünkü grup toplantısında kullandığı ipi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin isteği üzerine kendisine gönderdi.

Partiden yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu'nun, bugünkü grup toplantısında kullandığı ip, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin isteği üzerine kendisine gönderilmiştir" denildi.

Söz konusu idam ipi Bahçeli'ye İYİ Parti logolu bir poşette teslim edildi. 

NE OLMUŞTU?

Dervişoğlu, bugünkü grup konuşması sırasında Bahçeli'nin çağrısına tepki olarak kürsüden idam ipi fırlattı. Dervişoğlu bu sırada '''Abdullah Öcalan'ı asamadınız ama bu büyük milletin hayallerini astınız. Al şimdi bu ipi, baş köşede başının ucuna as'' ifadelerini kullandı.

DERVİŞOĞLU'NDAN 'İP' YANITI

İpin Bahçeli'ye verilip verilmeyeceği merak edilirken, İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt geldi.

Halk TV'den Şeyma Paşayiğit'e konuşan Dervişoğlu, "Odasına urganı değil, konuşmamı assın. Biz milliyetçilikten çok cumhuriyet değerlerini savunuyoruz" dedi.

BAHÇELİ ODASINA ASMAK İÇİN İSTEDİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti grubundan o ipi istedi. Bahçeli’nin o ipi Genel Merkez'deki makam odasına asacağı öğrenildi.

Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya, “MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Grubundan o ipi istedi, Genel Merkez'deki makam odasına asacak” dedi.

Bahçeli, 2007 yılında Erzurum'da yaptığı bir mitingde terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın idamını talep ederek ip fırlatmıştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir