MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dev transferde imzalar tamam: Altınordu'ya Çağlar piyangosu!
Spor
9 Ağustos 2018 Perşembe 08:33

Dev transferde imzalar tamam: Altınordu'ya Çağlar piyangosu!

Freiburg’ta 2 sezon forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü Premier Lig ekibi Leicester City ile 5 yıllık anlaşma yaptı. Çağlar'ın Freiburg'a transferinde sonraki satıştan yüzde 25 pay alma maddesini ekleyen Altınordu'nun bu imzadan kazancı ise 5 milyon 750 bin Euro olacak.

Freiburg’ta 2 sezon forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü Premier Lig ekibi Leicester City ile 5 yıllık anlaşma yaptı.  

Ajansspor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre, Çağlar yarın sabah sağlık kontrolünden geçip, yeni takımıyla ilk antrenmanını yapacak. 

Leicester City, milli futbolcu için Freiburg’a 20.5 milyon Euro ödeyecek. Anlaşmada yer alma bonuslarla birlikte rakam 23 milyon Euro’ya ulaşacak.

Çağlar Söyüncü, ilk iki sezon içerisinde kendisini gösterip İngiltere’de çok daha üst düzeyde bir takıma gitmeyi amaçlıyor.

Altınordu ne kadar kazanacak?
Milli yıldız Çağlar Söyüncü 2 sezon önce Almanya ekiplerinden Freiburg'a 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olmuştu. Sonraki satıştan %25 pay alma maddesini ekleyen Altınordu'nun bu transferden kazancı ise 5 milyon 750 bin Euro olacak.

Altınordu'nun sattığı futbolcular...
Altınordu, Roma'da forma giyen genç futbolcu Cengiz Ünder ise Medipol Başakşehir'e 700 bin Euro bonservis bedeli ile satarken sonraki satışından %30 pay alma maddesini ekledi. Altınordu'nun Cengiz'in Roma'ya transfer olmasından kazancı ise 5.3 milyon Euro olmuştu.

Roma, Cengiz Ünder'i 15 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Barış Alıcı ve Berke Özer'de sonraki satış payı %20
Altınordu, Fenerbahçe'ye Barış Alıcı ve Berke Özer'i toplam 4 milyon Euro'ya satarken sonraki satıştan %20 pay alma maddesi ekledi.

ALTINORDU'DA DEV KAZANÇ 
İkinci satışlarından pay alma maddesini ekleyen Altınordu bu 4 futbolcudan toplam 18.450.000 Euro kazanırken bu rakam 9 Ağustos 2018 kuruna göre 113.650.155 TL oldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir