MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Devrim Onur Erdağ'dan HÜDA PAR'a 4. madde çıkışı!
Güncel
16 Eylül 2024 Pazartesi 11:25

Devrim Onur Erdağ'dan HÜDA PAR'a 4. madde çıkışı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın 4. maddesi ile ilgili sözlerine bir tepki de Tüm Yerel Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Devrim Onur Erdağ'dan geldi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu katıldığı canlı yayında, Anayasa değişikliği ile ilgili çok konuşulacak açıklama yaptı. Yapıcıoğlu, "Ahmağa anlatır gibi tek tek söyledim, buna rağmen anlamamakta ısrar ediyorlar. Biz, anayasanın 4'üncü maddesi olmasın diyoruz. 4. madde gelecek nesillerin iradesine ipotek koymaktır." dedi.

Tüm Yerel Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Devrim Onur Erdağ açıklamaya sert tepki gösterirken, "Anayasa'nın ilk dört maddesi Türkiye Cumhuriyeti'nin  temelini oluşturur. Adamın biri çıkıyor ve bu temele dinamit koymak istiyor o şahsı parlatanlar  da seyrediyorlar acaba kendi diyemediklerini bu adama mı söyletiyorlar diye insan düşünmeden edemiyor. Türk'ün bayrağı ile problemi olanlar o bayrak için canını veren ve vermeye hazır olan Türklerle problemi vardır. Anayasa'nın değiştirilemez hükümleri üzerinden Türkiye Cumhuriyetini hedef alanlar şunu iyi bilsinler; Türk milletinin tokatı ağır olur!" açıklamasını yaptı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hasan ceylan
 16 Eylül 2024 Pazartesi 19:44
Helal sana Onur Başkan.Seni izmirde Milletvekili görmek istiyoruz..İzmirin ve Türkiye’nin her yerinde olan biri İzmirin senin gibi halkçı bir vekile ihtiyacı var yolun açık olsun dürüst namuslu başkan
 Davut bulgak
 16 Eylül 2024 Pazartesi 15:06
Aynen katılıyorum onur yoldas
 M.sabri Şimşek
 16 Eylül 2024 Pazartesi 13:35
Türk tarihini ve geçmişi bilmeyen bu cahil !..Büyük Türk devletini ve milletinin tokadını yediğinde bize yalvaracak,lâkin işiştten geçecek .Aklını başinal.otur oturduğun yerde....
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir