MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dikili Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda!
Yerel Yönetimler
6 Eylül 2024 Cuma 11:23

Dikili Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda!

30 Ağustos 2024 tarihinde teknoloji teması ve "Zamanın ötesine geçiyoruz." sloganı ile kapılarını 93. kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Dikili Belediyesi de yerini aldı. 

Fuar kapsamında, Belediyeler Sokağı'nda bulunan Dikili Belediyesi standında Dikili köylerinde dokunan dünyaca ünlü Yağcıbedir Halıları, Dikili Belediyesi kadın kursiyerlerinin ürettikleri çini, seramik, keçe ürünleri sergilenip; Dikili’nin birbirinden güzel koyları tanıtıldı. Ayrıca coğrafi işaret alan Bademli'nin koruk suyu ziyaretçilere ikram edildi. 

Dikili'nin tanıtılmasına her zaman önem veren Belediye Başkanı Adil Kırgöz şu açıklamalarda bulundu: "Dikili'mizin hak ettiği marka değerine ulaşması için gerçekleşen tanıtım faaliyetlerine her zaman destek veriyor ve katılım sağlıyoruz. Bu yıl da Dikili Belediyesi olarak 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yerimizi aldık. Bu yıl fuarın onur konuğu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile de bir araya geldik. Kendileriyle görüştük. Bizlere bu imkanı sağlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay'a teşekkür ediyorum. Dikili'mizin turistik ve kültürel değerlerini  tanıtmaya devam edeceğiz."

* Bu bir editöryal çalışmadır

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir