MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dikili Kent Arşivi’ne yoğun ilgi
Yerel Yönetimler
22 Mayıs 2024 Çarşamba 11:31

Dikili Kent Arşivi’ne yoğun ilgi

 Dikili belediyesi tarafından kent belleğine ışık tutmak amacıyla ilçeye kazandırılan Dikili Kent Arşivi ve Tanıtım Merkezi yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Dikili Belediyesi tarafından kurulan Dikili Kent Arşivi ve Tanıtım Merkezi, 18-24 Mayıs Müzeler Haftası kapsamında yoğun ilgi gördü. Dikili Ali Çetinkaya İlkokulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette, öğrenciler Antik Çağ'dan günümüze Dikili'nin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi edindi. Öğrencilerle bir araya gelen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, "27 Şubat 2024 tarihinde açılışını gerçekleştirdiğimiz Dikili'mizin tarihini, sosyal ve kültürel değerlerini gün yüzüne çıkaran Dikili Kent Arşivi ve Tanıtım Merkezi'mizin yoğun ilgi görmesi bizleri çok mutlu ediyor. Bugün öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Bir vatana sahip olmanın yolu o topraklarda yaşanmış tarihi olayları bilmek, doğmuş uygarlıkları tanımak ve sahip olmaktan geçer' sözünü rehber edinerek Dikili'mize kazandırdığımız tanıtım merkezimize tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Dikili Kent Arşivi ve Tanıtım Merkezi, Pazartesi günü hariç hafta içi 08.30-17.30 hafta sonu 11.00-17.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir