MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dikili dört koldan yenileniyor!
Yerel Yönetimler
27 Eylül 2017 Çarşamba 11:55

Dikili dört koldan yenileniyor!

Dikili Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.
 Dikili Belediyesi, oluşturduğu mobil ekiplerle bir yandan kentin çeperleri olarak adlandırılan bölgelere yeni üretim yolları kazandırırken diğer taraftan da ilçe merkezindeki yol ve kaldırım yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ekiplerin dört koldan gerçekleştirdiği çalışmalarla kentin her noktasına kaliteli hizmet ulaşıyor.
 
Ekipler Yoğun Çaba Sarf Ediyor
Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun bir nüfusla geçen yaz sezonunun ardından kentin cadde ve sokaklarını adeta şantiye alanına çevirdi. Ekipler cadde ve sokaklarda bozulan, kullanım ömrünü tamamlayan yol ve kaldırım zeminlerinde yenileme çalışması başlatarak, bu alanları estetik görünümlü ve uzun ömürlü granit zar taşı ile yenileniyor.
 
Seferberlik!
Üretim alanlarına kazandırılan yeni yollarda olduğu gibi ana arterlerde gerçekleştirilen bu çalışmaların kısa zamanda tamamlanıp, cadde ve sokaklara estetik görüntüye kavuşturulması ilçe sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Son olarak 8 personel 1 iş makinesi, 1 kamyonun görev aldığı çalışmada Atatürk Caddesi’ne paralel konumda bulunan servis yolu ve yürüme alanında bozulmuş, kullanım ömrünü tamamlamış bölümler granit zar taşı ile yenilenerek nitelikli hale getirildi. Bu çalışmalar sürerken 1 kepçe ile 1 traktörün kullanıldığı ve 10 kişiden oluşan farklı bir ekip de kentte yoğun olarak kullanılan Bahriye Üçok Caddesine çıkarma yaparak, bu caddenin bozulan ve kullanım ömrünü tamamlayan bölümlerine yeni kilit parke taşı döşeyerek yolu hem yeniledi hem de güvenli hale getirdi.
 
“Biz Halkımıza En İyi Hizmeti Vermek İçin Yola Çıktık”
Dikili’ye ve Dikili halkına en iyi hizmeti sunmak için 7/24 çalıştıklarını ifade eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, 2014 yılından önce göz ardı edilen, hizmetsiz bırakılan her noktaya son 3,5 yılda nitelikli hizmetler götürdüklerini ve götürmeye devam ettiklerini ifade etti. Başkan Tosun, açıklamalarında şunları söyledi: “Biz, halkımıza en iyi hizmeti vermek için yola çıktık. Bu kapsamda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Amacımız hizmetlerimizi kentin her noktasına eşit ve adil olarak yaymaktır. Ekiplerimiz şu anda dört bir koldan vatandaşlarımızın layık olduğu hizmeti sunmak için çalışıyor. Bir yandan kent merkezimizde bozulan, kullanım ömrünü tamamlayan cadde ve sokak zeminlerini yeniliyor, bir yandan da üreticimizin yüzünün gülmesi için kentimize yeni üretim yolları kazandırıyor” dedi. 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir