MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dikkat: İzmir'de fırtına ve sağanak günü!
Güncel
20 Ocak 2023 Cuma 08:22

Dikkat: İzmir'de fırtına ve sağanak günü!

Meteorolojiden kent için çifte uyarı geldi. Sağanak yağışın etkili olacağı günde rüzgarın da hızını zaman zaman 80 kilometreye kadar çıkarması bekleniyor.

GERÇEKİZMİR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelerin ardından Kıyı Ege'nin tamamı için sarı uyarı yapıldı. 

İzmir'de de başta metropol olmak üzere güney ve kuzeydeki ilçelerin de sağanak yağıştan etkilenmesi bekleniyor. Kent geneli için ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Öte yandan İzmir'de fırtına da etkisini göstermeye devam edecek. Meteorolojiden yapılan açıklamada "Bölgemizde halen devam etmekte olan rüzgarın, İzmir il genelinde 20 Ocak tarihinde güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat), yer yer fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı baca zehirlenmeleri ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir