MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dilek Köktaş Gündoğdu, CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanlığına seçildi
Politika
24 Ağustos 2026 Pazartesi 18:14

Dilek Köktaş Gündoğdu, CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanlığına seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Kadın Kolları seçiminde Dilek Köktaş Gündoğdu, CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı seçildi. Gündoğdu, mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Kadın Kolları seçiminde yeni dönem başladı. Gerçekleştirilen seçim sonucunda Dilek Köktaş Gündoğdu, CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçildi.

Seçimin ardından mazbatasını alan Gündoğdu, böylece görevine resmen başlamış oldu.

Yeni dönemde CHP Karşıyaka Kadın Kolları’nın çalışmalarına öncülük edecek olan Dilek Köktaş Gündoğdu’nun, kadınların siyasette daha etkin ve güçlü şekilde yer almasına yönelik çalışmalar yürütmesi bekleniyor.

Gündoğdu’nun başkanlığında CHP Karşıyaka Kadın Kolları’nın, parti örgütüyle koordineli şekilde çalışmalarını sürdürmesi ve Karşıyaka’da kadınların sosyal ve siyasi yaşamda daha fazla söz sahibi olması yönünde faaliyetler gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Dilek Köktaş Gündoğdu, mazbatasını almasının ardından görevine başlayarak yeni dönem çalışmalarını da başlatmış oldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir