MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dilruba çıkışı: AKP kimse konuşmasın istiyor!
Politika
2 Eylül 2024 Pazartesi 15:56

Dilruba çıkışı: AKP kimse konuşmasın istiyor!

CHP PM toplantısının ardından konuşan Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel önemli açıklamalarda bulundu. Yücel İzmir'de sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu hakkında da konuştu.

GERÇEKİZMİR - CHP PM toplantısının ardından konuşan Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel önemli açıklamalarda bulundu. 

Yücel açıklamasında, "AKP, kimse konuşmasın, kimse kendilerini eleştirmesin istiyor. Gerçeklerin üstünün yasaklarla örtüleceğini sanıyorlar… İzmir’de bir sokak röportajında sadece hükümeti eleştirdiği için Dilruba Kayserilioğlu tam 18 gün tutuklu kaldı. Hukuksuzluklar içinde bir ülkede kimse özgür değildir değerli arkadaşlar.. Siz istediğiniz kadar baskı yapın, bu halk sizin yüzünüze gerçekleri çarpmaya devam edecek… Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak özgürlükleri savunuyoruz. Vatandaşın eleştirme hakkını, baskı olmaksızın insanların düşüncelerini özgürce söyleyebilmesini savunuyoruz. CHP iktidarında Türkiye, özgürlükler ülkesi olacak…" dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir