MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Duman’dan vatandaşın ‘Şirinyer Pazarı’ sorusuna net mesaj
Güncel
3 Temmuz 2024 Çarşamba 15:13

Duman’dan vatandaşın ‘Şirinyer Pazarı’ sorusuna net mesaj

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, sahada gerçekleştirdiği mesaide bir vatandaşın Şirinyer Pazar Yeri'yle ilgili sorusuna yanıt verdi. Duman "Siyasi amaçlarla hizmetimizi baltalamaya çalışıyorlar. Üç gün, beş gün engeller ama biz bu hizmeti Bucalı hemşehrimize getiririz" dedi.

GERÇEKİZMİR- Buca Metrosu çalışmaları nedeniyle Şirinyer Sahası'na taşınan Şirinyer Pazar Yeri için gerçekleştirilen kura çekimi yaşanan olayla nedeniyle iptal edilmişti.

İzmir Pazarcılar Derneği Başkanı Faysal Acar'ın, Buca Şirinyer Pazar Yeri'nin geçici olarak kullanılacak alana taşınması amacıyla çekilen kurayı engellemek için sandığın kurulduğu masayı dağıttığı görüntüler ortaya çıkmış, Acar'ın bu davranışının ardından belediyeden yapılan açıklamayla kura iptal olmuştu.

 VİDE İÇİN TIKLAYIN

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, bir vatandaşın Şirinyer Pazar Yeri'yle ilgili sorusuna yanıt verdi. 

Başkan Duman "Biz hazırız, kura çekmeyi bekliyoruz. İki tane çığırtkan kura çekimi sırasında memurların görevini yapmasını engelledi. Kura çekimi yapılamadı. Siyasi amaçlarla hizmetimizi baltalamaya çalışıyorlar. Üç gün, beş gün engeller ama biz bu hizmeti Bucalı hemşehrimize getiririz" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir