MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dünya basınını sarsan iddia: Barbara Palvin de aldatıldı!
Magazin
1 Haziran 2024 Cumartesi 12:57

Dünya basınını sarsan iddia: Barbara Palvin de aldatıldı!

Oyuncu Dylan Sprouse ile geçtiğimiz yıl Macaristan'da evlenen Barbara Palvin'in aldatıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sprouse'un Palvin'i 17 yaşında bir içerik üreticisiyle aldattığı iddia edildi.

Dünyaca ünlü model Barbara Palvin, oyuncu Dylan Sprouse ile geçtiğimiz temmuz ayında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de küçük bir köyde düzenlenen törenle evlenmişti.

PALVIN'İ ALDATTI MI?

Beş yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, ihanet iddiasıyla sarsıldı.

Dylan Sprouse'un dünyaca ünlü Victoria's Secret modelini aldattığı öne sürüldü. Ünlü oyuncunun Palvin'i 17 yaşındaki bir içerik üreticisi ile aldattığı iddia edildi.

SPROUSE SOYADINI KALDIRDI

Palvin'in düğünün ardından sosyal medya hesabına eklediği "Sprouse" soyadını kaldırması iddiaları kuvvetlendirdi.

Eşiyle birlikte çekilen fotoğraflarını silmediği görülen Barbara Palvin'den de Dylan Sprouse'dan da konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

"YENİ İSMİME ALIŞMAM ZAMAN ALACAK"

Öte yandan Barbara Palvin, 2018 yılından bu yana beraber olduğu Dylan Sprouse ile Budapeşte'deki düğününden kısa bir süre sonra verdiği röportajda yeni soyadına alışmasının biraz zaman alacağını söylemişti.

Ünlü model, Vogue dergisine verdiği röportajda "Dylan zaten bana üç yıldır 'karıcığım' diye sesleniyor. Onun uyum sağlaması gereken yeni bir durum yok, ama benim yeni ismime alışmam biraz zaman alacak" diye konuşmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir