MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ESHOT Genel Müdürü’ne saldırıda flaş gelişme: Zanlı yakalandı, soruşturma derinleşiyor!
Güncel
30 Ocak 2018 Salı 13:54

ESHOT Genel Müdürü’ne saldırıda flaş gelişme: Zanlı yakalandı, soruşturma derinleşiyor!

ESHOT Genel Müdürü Canberk’in evinin önünde uğradığı yumruklu saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen 17 yaşındaki zanlı yakalandı. Soruşturma bir azmettirici olabileceği ihtimali üzerinden derinleşiyor.

GERÇEKİZMİR - Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürü Raif Canbek, kimliği belirsiz bir kişinin tarafından yumruklu saldırıya uğrayarak yüzünden yaralandı.

Çiğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Canbek’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, İzmir Emniyet Müdürlüğü de soruşturma başlattı.

Canbek’e saldıran kişi güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu yakalandı. Zanlının 17 yaşında olduğu öğrenildi. Öte yandan Emniyet soruşturmayı derinleştirdi. Edinilen bilgiye göre bir azmettirici olasılığı üzerinde derin bir araştırma yapılıyor.

KOCAOĞLU: KALLEŞ SALDIRIYI KINIYORUM
Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan da saldırıyla ilgili bir açıklama geldi. Başkan Kocaoğlu Twitter hesabından attığı mesajda, “Yakın çalışma arkadaşım, ESHOT Genel Müdürümüz Raif Canbek'e yapılan kalleş saldırıyı kınıyorum. Hepimize büyük geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir