MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ESHOT'a milyarlık ek ödenek meclis gündeminde!
Yerel Yönetimler
5 Ağustos 2022 Cuma 10:34

ESHOT'a milyarlık ek ödenek meclis gündeminde!

Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımdaki amiral gemisi ESHOT'a akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamlar ve artan maliyetlerin gölgesinde yeni bir ek ödenek açılması gündemde... Komisyonlara havale edilecek 1 milyar 116 milyonluk ek ödeneğin bir sonraki meclis gündemine gelerek kabul edilmesi bekleniyor. 

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımdaki amiral gemisi ESHOT'a akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamlar ve artan maliyetlerin gölgesinde yeni bir ek ödenek açılması gündemde... 

Kurumun hizmetlerinin kesintisiz yerine getirebilmesi için yapılacak hamle Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 8 Ağustos Pazartesi günü yapılacak ilk olağan birleşiminde masaya yatırılacak. 

Komisyonlara havale edilecek 1 milyar 116 milyonluk ek ödeneğin bir sonraki meclis gündemine gelerek kabul edilmesi bekleniyor. 

İlgili maddede, "ESHOT Genel Müdürlüğünün görev ve hizmetlerinin kesintisiz olarak yerine getirilebilmesi için, personel, akaryakıt, güvenlik, temizlik ve diğer mal ve hizmet alımları ile önerge ekinde yer alan tabloda gösterilen gelir kaynağı toplamı 1.116.000.000,00-TL tutarında ek ödenek verilmesi hususunun görüşülmesi" ifadelerine yer verildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir