MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eczacı Odası’nda yeniden Sayılkan dönemi
Sağlık
24 Eylül 2017 Pazar 19:04

Eczacı Odası’nda yeniden Sayılkan dönemi

Türk Eczacılar Birliği (TEB) 3. Bölge İzmir Eczacı Odası Genel Kurulu'nun bugün yapılan seçimlerinde mevcut başkan Eczacı Tuncay Sayılkan ile Eczacı Barış Özgen'in listeleri yarıştı. Sandıktan 697 oy alan Sayılkan yeniden başkanlığa seçildi.

İzmir Eczacı Odası'nın Olağan Genel Kurulu, Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde (DESEM) bugün yapıldı.

Seçimlerde mevcut başkan Tuncay Sayılkan ile Barış Özgen'in listeleri yarıştı.

Seçimlerde 1200’ün üzerinde delege sandık başına gitti.

İzmir Eczacı Odası'nın Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkan, çağdaş ve demokrat duruşundan taviz vermediğini belirten ve başkanlığına yeniden aday olan Sayılkan seçim konuşmasında, "Eczacı odaları içinde en çok genç meslektaşımıza güvenerek görev ve sorumluluk veren oda olmaktan gurur duyuyoruz. Bilgi ve birikimlerimizi onlarla paylaşıyor İzmir'de kurumlarla sağlanan iletişim sonrasında oluşan huzur ortamının ve sorunların hızla çözümü noktasındaki işbirliğinin gelişerek devam etmesi için hep birlikte çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Diğer aday Barış Özgen ise odanın sorunlarının temelden çözmek için aday olduğunu belirterek, "Nitelikli değişim asla hayal değil. Her geçen gün yenisi eklenen sorunlarımızı çözmek için yola çıkan meslektaşlarınız olarak bu tarihi güç birliğine desteğinizi bekliyoruz. Sorunlarımıza çözüm üretemeyen, yıllar süren ataletini formalitelerle süslemekle yetinen meslek örgütlerimizin boş vermişlik anlayışını değiştirmek gerçekten elimizde" dedi.

130 OY FARK ATTI 
Seçimlerde mevcut başkan Tuncay Sayılkan 697 oyla yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Barış Özgen ise 567 oyda kaldı. Seçimden zaferle çıkan Sayılkan, eczacılarla toplu fotoğraf çektirdi.

Sayılkan'ın yönetim listesi şu isimlerden oluştu: Hikmet Taştan, Tamer Yeşildere, Banu Özkaya Yetiş, Adem Kaya, Hakan Şimşek, Cüneyd Özberk…

Meslekte Birlik Hareketi Başkan Adayı Barış Özgen'in kaybeden listesi ise Murat Çiftçi, Tamer Cinsdemir, Tülay Dağ, Enver İdil, Savaş Kılıçoğlu ve Hüseyin Tuta'dan oluşuyordu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir