MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Efes Selçuk'ta sözleşme bayramı: Yüzde 45,5 artış!
Yerel Yönetimler
14 Aralık 2020 Pazartesi 18:25

Efes Selçuk'ta sözleşme bayramı: Yüzde 45,5 artış!

Efes Selçuk Belediye Başkanı Sengel, “Vicdan rahatlığı ile hak ile eşitlik ile imzaladık sözleşmemizi” sözleriyle toplu iş sözleşmesi imzalandığını ifade etti. Sengel, “En zor mali koşullarda bile son haddine kadar ikramiyelerle birlikte yapmış olduğumuz aylık ortalama yüzde 45,55 artış sizlere helal olsun” dedi.

GERÇEKİZMİR-  Efes Selçuk Belediyesi’nde personellerle yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Vicdan rahatlığı ile hak ile eşitlik ile imzaladık sözleşmemizi” cümleleriyle gelişmeyi duyurdu.

Belediye Başkanı Sengel yaptığı açıklamada şunları söyledi: 2018 yılından beri yüzde 4’e mahkum edilen yol arkadaşlarım, eşit olmayan düzene mahkum edilen yol arkadaşlarım, kadro adı altında KHK denilen sistemde nefes almasına dahi müsaade edilmeyen yol arkadaşım… En zor mali koşullarda bile son haddine kadar ikramiyelerle birlikte yapmış olduğumuz aylık ortalama yüzde 45,55 artış sizlere helal olsun… Yıllardır sizlere verilemeyen, hatta verilemeyeceği söylenen banka promosyonunu almanız için de süreci başlatıyoruz. Bugünün diğer müjdesi de bu olsun... Birlikte yürüyoruz, birlikte başarıyoruz. Çünkü bizler birbirimize sahip çıkıyoruz. Çünkü biz kocaman güçlü bir aileyiz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir