MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu'ndan MHP'ye tam destek!
Politika
14 Haziran 2018 Perşembe 15:10

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu'ndan MHP'ye tam destek!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP olarak her koşul ve şartta Türk Milletinin birlik ve dirliği için mücadele vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Vatanseverler, Milliyetçiler olarak Cumhur İttifakı’nda buluşacaklarını belirten Karataş, MHP’ye verilen destek ve gösterilen ilgiye teşekkür etti. İzmirlilerin Ramazan Bayramını kutlayan Karataş, “Vatan uğruna gözünü kırpmadan şehit düşen kahramanlarımızın kıymetli ailelerinin, gazilerimizin başta olmak üzere kıymetli İzmirli hemşehrilerimizin ve tüm dava arkadaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum” dedi. Karataş, MHP’ye gönül verenleri Cumartesi günü Kültürpark Göl Gazinosu’nda gerçekleştirilecek olan Bayramlaşmada buluşmaya davet etti.   

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İl Teşkilatı ve İzmir Milletvekili adaylarıyla birlikte Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu tarafından Bayraklı Sevgi Yolu çarşısında düzenlenen iftar programına katıldı. Ev sahipliğini Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş’un yaptığı görkemli buluşma için ve ‘tam destek’ açıklaması için teşekkür eden Başkan Karataş, yaptığı kısa konuşmada şu cümlelere yer verdi; MHP ve Milletvekili Adaylarımıza destek ve güç katıyorsunuz. 24 Haziran günü Türkiye’miz, vatandaşlarımız oy kullanacak ve Milletimiz; Türkiye’nin geleceği, Türk Milletinin selameti için Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçecek. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Aksi olduğu takdirde Türkiye’nin hangi mecralara doğru sürükleneceğini hep birlikte tahmin edebiliyoruz. Bu yüzden Türkiye’nin Bölünmez bütünlüğünü noktasında mücadele eden, Türkiye’nin birliği beraberliği savunmak için yola koyulmuş olan Cumhur ittifakına mutlak suretle destek verilmeli. Karşımızda ne olduğu, hangi siyasi anlayışa, hangi örgütlere, hangi odaklara mensup olduğu belli olmayan bir ittifak var. Bu sebeple vereceğimiz oyların neticesinde 24 Haziran günü oyumuzu Cumhur ittifakından yana kullanacağız.”

Ramazan Bayramını kutladı
Vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayan Karataş, Ramazan ayı gibi bir rahmet mevsimini daha geride bıraktıklarını dile getirdi. Ramazan ayı süresince kucaklaştıklarını, paylaştıklarını ve buluştuklarını ifade eden Karataş, “Bereket, rahmet mevsiminin sonunda bayrama kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bizim için bayram birlik demektir, kucaklaşma, paylaşma ve omuz omuza vermektir. Ramazan ayı gibi bir rahmet mevsimini bayramla süslemek inancımızın en güzel tarafı ve tacıdır. MHP olarak her zaman ve şartta Türk Milletinin birliği ve dirliği için mücadele veriyoruz. Bayramlarımızı da işte bu yüzden çok önemsiyoruz. Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz başta olmak üzere tüm İzmirli hemşehrilerimizin, bütün dava arkadaşlarımın bayramını kutluyor, dualarda buluşmayı diliyorum. Öte yandan Bayramın ikinci günü saat 14.00’de eski fuar alanı Kültürpark Göl Gazinosu’nda gerçekleştireceğimiz bayramlaşma törenimize İzmirli hemşehrilerimizi de davet ediyorum…

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir